Stan u prizemlju sa bazenom u novogradnji na Ploči u Zadru

Zadar, Hrvatska – ID 12133
409,365 €
Područje 181 m2
Izgled 4+kk
Pod 1/3
More 1 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prodaje se odličan stan u novogradnji. Radi se o apartmanu u prizemlju sa vlastitim bazenom. Očekivano useljenje je u proljeće 2024. godine.

Raspored prostorija uključuje ulaz, 3 spavaće sobe od kojih svaka ima garderobu, kupaonicu, wc, kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, natkrivenu terasu i loggiu. Neto korisna površina stana sa lođom i terasom je 124,66 m2. Stanu također pripadaju 2 parkirna mjesta, vrt površine 144,08 m2 i bazen površine 31,93 m2.

Ukupna neto korisna površina stana sa svim pratećim sadržajima iznosi 181,94 m2.

More je udaljeno samo 1,4 km od ovog objekta, a centar Zadra 3,9 km.

U zgradi se nalaze ukupno 3 stambene jedinice. Zgrada je izgrađena od termo blok opeke sa termoizolacijom od stiropora debljine 10 cm. Podne obloge su pločice. Prozori su PVC sa električnim griljama i troslojnim staklom. Staklene stijene su aluminijske. Električnim roletama se može upravljati putem Wi-Fi mreže. Spavaća soba i dnevni boravak su klimatizirani. Stan je opremljen električnim podnim grijanjem u svim prostorijama osim u spavaćim sobama. Osim toga stan ima i dimnjak. Ulazna vrata stana su protupožarna i protuprovalna.

Za ovu nekretninu se očekuje energetski certifikat A.

Bazen je grijan.

Ploča je mirna urbana četvrt u Zadru pogodna za obiteljski život. Ovdje prevladavaju obiteljske kuće. Ploča se nalazi na samom rubu Zadra, ali je dobro povezana s cijelim gradom redovnim autobusnim linijama. Osim toga, udaljena je samo nekoliko minuta vožnje automobilom do najbliže plaže. U blizini ovog područja pronaći ćete sve sadržaje potrebne za ugodan svakodnevni život: školu, vrtić, crkvu, restorane i brojne trgovine.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Područje
181 m2
Korisna površina
124.66 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00