Veliko građevinsko zemljište sa potencijalom, Balgarevo

Balgarevo, Bugarska – ID 14826
63,500 €
Područje 2000 m2
More 1 200 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju građevinsko zemljište od 2000 m² u selu Balgarevo, Bugarska. Udaljenost od grada Kavarne i najbliže plaže je samo 7 km.

Ovo građevinsko zemljište površine 2000 m² idealno je za izgradnju obiteljske kuće ili manje prizemnice do 10 metara visine. Zemljište se nalazi u mirnom dijelu naselja, a opet blizu centra, što osigurava lak pristup svim uslugama i sadržajima.

Komunalna mreža - voda, struja i plin - dovedena je do granice posjeda, što uvelike olakšava pripremu za gradnju. Prilaz je asfaltiran iu odličnom stanju, te je omogućen lak pristup do nekretnine. Ova nekretnina nudi odličnu priliku za realizaciju vaših građevinskih planova, bilo da želite izgraditi obiteljsku kuću ili investicijsku nekretninu po svom ukusu.

Zemljište je odličan izbor i za ljubitelje vrtlarstva, uzgoja voća i povrća ili uzgoja malih domaćih životinja. To je idealno mjesto za one koji žele spojiti mir ruralnog života s mogućnošću izgradnje vlastite nekretnine u Bugarskoj.

Zašto investirati u zemljište u selu Balgarevo?

Balgarevo je privlačno selo s jedinstvenim prirodnim krajolikom i bogatom poviješću. Nalazi se samo 7 km od grada Kavarne i poznatog rta Kaliakra, 13 km od plaže Rusalka i 18 km od slikovitog Tyulenova. Prekrasne plaže kao što su Shabla, Ezerec i Krapec udaljene su samo 25 km. Osim toga, selo se nalazi 80 km od zračne luke Varna, što omogućuje laku dostupnost.

Balgarevo je poznato i po organskim farmama, uključujući farmu dagnji i farmu puževa. Selo je središte Gaugaz kulture i idealno je mjesto za one koji traže mirno i slikovito okruženje daleko od vreve turizma. Selo ima oko 1100 stanovnika, a glavni izvori egzistencije su turizam i poljoprivreda. Posljednjih godina ovdje je niknula nova infrastruktura, uključujući privatni smještaj, pansione i obiteljske hotele. Selo nudi sve građanske sadržaje, uključujući trgovine, restorane, školu i vrtić.

Zašto kupiti nekretninu uz MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Naša tvrtka MOJE IMANJE UZ MORE nudi Vam širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina na bugarskoj obali. Specijalizirani smo za lokacije kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Aheloj, Pomorije i druge. S našim dugogodišnjim iskustvom i lokalnom prisutnošću u Bugarskoj, pružamo kompletnu uslugu, uključujući kupnju, najam i upravljanje imovinom.

Naš odnos s klijentima ne završava kupnjom - nudimo dugoročnu suradnju i usluge za cijelo vrijeme vlasništva vaše nekretnine. Pomoći ćemo vam pronaći pravu nekretninu koja će ispuniti vaša očekivanja i vrijednost vaše investicije.

Kontaktirajte nas

Ako tražite zemljište u Balgarevu ili drugim mjestima u Bugarskoj, kontaktirajte nas. Rado ćemo vam pomoći pronaći idealnu nekretninu, bilo za izgradnju kuće iz snova ili kao priliku za ulaganje.

Područje
2000 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00