2 sobe s pogledom na more u kompleksu s 5 zvjezdica na plaži, Pomorie

Pomorie, Bugarska – ID 14724
73,000 €
Područje 97 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/5
More 20 m
Naknada za uslugu 1 € advert.price_unit_OPTIONS.-1
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju prostrani 2-sobni stan ukupne površine 97 m², koji se nalazi u prestižnom luksuznom kompleksu u središtu ljetovališta Pomorie, samo 20 metara od plaže. Ovaj izniman stan nalazi se na trećem od pet katova i nudi panoramski pogled na more u kojem se može uživati s vlastite prostrane terase.

Raspored stana:

Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom

Odvojena spavaća soba

Elegantna kupaonica s wc-om

Prostrana terasa s pogledom na more idealna za odmor i sjedenje uz kavu

Sadržaji i usluge kompleksa:

Tri vanjska bazena s prostorima za kupanje, terasama za sunčanje i prostorima za opuštanje

Restoran sa širokom ponudom domaće i međunarodne kuhinje

Recepcija za udobno rukovanje svim vašim zahtjevima

Non-stop zaštitarska služba i sustav kamera za mir i sigurnost stanara

Uređeni vrtovi i zelene površine pružaju ugodno okruženje za opuštanje

Parking za vlasnike stanova

Stan je odmah useljiv, a zahvaljujući izvrsnoj lokaciji i kvalitetnoj izvedbi pogodan je kako za rekreacijski život tako i za investicijske projekte s visokim potencijalom iznajmljivanja. Pomorie je idealno mjesto za one koji traže miran život uz more sa svim sadržajima nadohvat ruke - škole, medicinske ustanove, supermarketi, restorani, kafići i druge usluge su u blizini. Izvrsnu prometnu povezanost osiguravaju redovne autobusne linije i javni prijevoz, a zračna luka Burgas udaljena je samo 15 km.

Zašto ulagati u nekretnine u Pomoriju?

Pomorje je jedno od najpopularnijih ljetovališta u Bugarskoj, poznato po svom ljekovitom blatu, mineralnim izvorima i ugodnoj klimi. Nalazi se na uskom poluotoku i nudi spoj prekrasne prirode, bogate povijesti i moderne infrastrukture. U blizini se nalazi povijesni grad Nesebar, upisan na UNESCO-v popis, poznat po svojoj jedinstvenoj arhitekturi i atmosferi. Pomorie je idealno mjesto za opuštanje, spa boravak i aktivan odmor, a zahvaljujući svom položaju pruža odličan pristup popularnim turističkim destinacijama kao što su Sunčana obala i Sveti Vlas.

Zašto kupiti nekretninu uz MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Mi smo stručnjaci za bugarsko tržište nekretnina, specijalizirani za prodaju i upravljanje nekretninama u odmaralištima kao što su Pomorie, Sunny Beach, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda i druga. Naše usluge uključuju potpunu pomoć pri kupnji, najmu i upravljanju nekretninama, bilo da tražite priliku za ulaganje ili svoj novi dom uz more. Mi smo lokalna tvrtka koja posluje u Bugarskoj tijekom cijele godine i naš je prioritet osigurati da vaša kupnja nekretnine bude bezbrižna i donosi dugoročno zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas za više informacija ili dogovor o obilasku ovog izuzetnog apartmana. Naši iskusni konzultanti rado će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći u odabiru idealne nekretnine na ovoj atraktivnoj lokaciji. Uz MOJU IMOVINU UZ MORE dobivate profesionalnu uslugu i dugoročnu podršku u upravljanju svojom nekretninom u Bugarskoj. Postanite dio naše priče i ostvarite svoj san o životu uz more!

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
97 m2
Korisna površina
85.36 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
210 m
Liječnik
2 km
Kafić
140 m
Restoran
0 m
Bar
30 m
Škola/vrtić
170 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00