2 sobe s pogledom na more, veliki kompleks Majestic, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 14624
95,700 €
Područje 79 m2
Izgled 2+kk
Pod 5/9
More 30 m
Naknada za uslugu 12 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Predstavljamo vam jedinstvenu priliku za kupnju 2-sobnog stana ukupne površine 79 m², koji se nalazi na 5. katu deveterokatnice u prestižnom kompleksu u Sunny Beachu, Bugarska. Ovaj prostran i svijetao stan je u izvrsnom stanju, odmah useljiv, te nudi ugodne uvjete za Vaš odmor ili cjelogodišnji život.

Apartman se sastoji od velikog dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, moderne kupaonice s wc-om i terase s prekrasnim pogledom na more, gdje možete uživati u mirnim trenucima dok se opuštate. Parkirno mjesto je uključeno u cijenu, što osigurava udobno parkiranje na samom objektu.

Kompleks nudi širok raspon sadržaja:

Tri vanjska bazena sa zonama za opuštanje

Recepcija

Restoran

Zaštitarska služba 24 sata

Brižno njegovani vrtovi i zelenilo

Lift

Godišnja naknada za održavanje iznosi 12 EUR po m², što uključuje brigu o zajedničkim prostorijama, bazenima i sigurnosti.

Kompleks se nalazi na idealnoj lokaciji samo 30 metara od prekrasne pješčane plaže, što vam omogućuje da u bilo koje vrijeme odete na more. U neposrednoj blizini pronaći ćete sve potrebne sadržaje, uključujući supermarkete, trgovine, restorane, škole, vrtiće, medicinske ustanove i poštu. Sunčana obala je tražena destinacija zahvaljujući odličnom položaju, odličnoj dostupnosti javnim prijevozom i širokom izboru aktivnosti za slobodno vrijeme.

MOJE IMANJE UZ MORE Vam donosi širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu investiciju prema vašim zahtjevima i osigurati da vaš novac ostane vrijedan. Mi smo lokalni stručnjaci koji rade u Bugarskoj tijekom cijele godine. Pružamo sveobuhvatne usluge u kupnji, najmu i upravljanju nekretninama, uključujući i nakon kupnje, uključujući lokacije kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloj, Pomorije i druge. Možete se osloniti na nas od početka do kraja.

Sunny Beach je najveće i najpopularnije turističko mjesto u Bugarskoj. Nudi ne samo prekrasne plaže s finim pijeskom i povoljne klimatske uvjete, već i bogat noćni život te raznoliku ponudu aktivnosti za mlade i obitelji. Zbog svog položaja i sadržaja, Sunčana obala je idealno mjesto za one koji traže odmor, zabavu i priliku za ulaganje. Dođite i otkrijte čari ovog ekskluzivnog resorta!

Kat
5
Broj katova
9
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
79 m2
Korisna površina
69.52 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
280 m
Liječnik
620 m
Kafić
270 m
Restoran
140 m
Bar
80 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00