2 sobe sa pogledom na more, na prvoj liniji, kompleks Ipanema Beach, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bugarska – ID 14764
108,900 €
Područje 58 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/6
More 5 m
Naknada za uslugu 360 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam ekskluzivan potpuno novi 2-sobni stan ukupne površine 58 m², koji se nalazi na 4. katu modernog šesterokatnog kompleksa tik uz plažu na prestižnoj lokaciji Sveti Vlas, Bugarska. Apartman je u izvrsnom stanju, a zahvaljujući svom položaju pruža prekrasan pogled na more s prostrane terase idealne za sjedenje i opuštanje.

Raspored stana:

Prostor za dnevni boravak sa kuhinjom

Spavaća soba

Kupaonica sa wc-om

Terasa s prekrasnim pogledom na more

Stan je trenutno nenamješten, što vam daje mogućnost da interijer opremite po vlastitoj zamisli. Ako trebate pomoć oko opreme, rado ćemo ponuditi opcije po vrlo pristupačnim cijenama.

Prednosti kompleksa

Pažnja, ovo je jedan od najboljih i najprestižnijih kompleksa na bugarskoj rivijeri!

Stambeni kompleks nudi sve što je potrebno za ugodan život i rekreaciju. Kampus se pažljivo održava i pruža sigurno i ugodno okruženje za sve stanovnike.

Oprema kompleksa:

Vanjski bazen sa ležaljkama

Recepcija i zaštitarska služba 24/7

Parkirna mjesta za stanare

Uređeni vrtovi i zelene površine

Stan je odmah useljiv i uključuje kompletnu telekomunikacijsku opremu kao što su telefon, internet i TV priključak. Grijanje i grijanje vode osigurano je lokalnim električnim sustavom, što osigurava niske pogonske troškove.

Savršena lokacija

Apartman se nalazi u mirnom dijelu Svetog Vlasa, samo 5 metara od plaže, što ga čini idealnim izborom za ljubitelje mora i aktivnosti na plaži. Svi javni sadržaji su u blizini, uključujući škole, vrtiće, medicinske ustanove, poštu, supermarkete i trgovine, što osigurava praktičan i ugodan život tijekom cijele godine.

Godišnja naknada za održavanje iznosi samo 360 EUR.

Zašto investirati u nekretninu u Svetom Vlasu?

Sveti Vlas je popularno ljetovalište poznato po čistoj prirodi, svježem zraku i mirnoj atmosferi. Lokacija pruža prekrasan pogled na more i planine zahvaljujući svom položaju u podnožju planinskog lanca Stará Planina. Sveti Vlas je idealno mjesto kako za obiteljski odmor tako i za život tijekom cijele godine. Odmaralište nudi širok izbor restorana, barova, trgovina i kulturnih aktivnosti. Blizina užurbane Sunčane plaže pridonosi njegovoj privlačnosti, dok lokacija održava mirno okruženje za opuštanje.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE IMANJE UZ MORE?

Specijalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok raspon kvalitetnih i provjerenih stanova i kuća na mjestima kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i više. Naše usluge uključuju kompletno upravljanje imovinom, najam i usluge nakon prodaje, omogućujući vam da se bezbrižno usredotočite na svoju investiciju.

Naše prednosti:

Temeljito provjerene ponude: Radimo samo s provjerenim programerima i vlasnicima nekretnina.

Cjelogodišnja podrška: Dostupni smo tijekom cijele godine i pružamo svu brigu za vašu nekretninu.

Kompletno upravljanje imovinom: brinemo se za sve, od održavanja do najma, kako bi vaša investicija dobila najbolju moguću vrijednost.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska je sve popularnije odredište za strane ulagače zahvaljujući niskim cijenama nekretnina, stabilnom gospodarstvu i rastućem turizmu. Područja kao što su Sveti Vlas, Sunny Beach i Elenite pružaju sjajne mogućnosti ulaganja s visokim potencijalom zarade od kratkoročnog i dugoročnog najma.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovoj izuzetnoj ponudi! Dostupni smo tijekom cijele godine i rado ćemo vam pomoći u odabiru idealne nekretnine na bugarskoj obali Crnog mora.

Kat
4
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
58 m2
Korisna površina
51.04 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
310 m
Liječnik
150 m
Kafić
160 m
Restoran
100 m
Bar
150 m
Škola/vrtić
210 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00