Excelsior, Sunny Beach, Bugarska.

Sunny Beach, Bugarska – ID 14712
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Predstavljamo vam apartmane koji se nalaze u privatnom kompleksu Excelsior na Sunčevom bregu u Bugarskoj.

Kompleks Excelsior se može pohvaliti izvrsnom lokacijom u središnjem dijelu popularnog ljetovališta Sunčana obala, samo 150 metara od prekrasne pješčane plaže. Svi javni sadržaji dostupni su na pješačkoj udaljenosti. Stambeni kompleks nudi bogate sadržaje za vas i vaše goste, uključujući:

bazen za odrasle i djecu,
zone za sunčanje i opuštanje,
recepcija s 24-satnim radom i video nadzorom,
lobby bar i restoran,
trgovine,
igralište,
fitnes centri,
prostor za roštiljanje,
parking u sklopu objekta.
Zahvaljujući ovim uslugama i izvrsnoj lokaciji, stan je pogodan kako za cjelogodišnji život, tako i kao odlična investicijska prilika za kratkoročni i dugoročni najam.

Sunčana obala je najveće i najpoznatije ljetovalište bugarskog Crnog mora, dugačko nekoliko kilometara i smješteno 30 km sjeverno od Burgasa. Zahvaljujući ugodnim klimatskim uvjetima, prekrasnoj 8 km dugoj plaži s postupnim ulazom u more i blizini povijesnog grada Nesebara, Sunčana obala jedno je od najpopularnijih odredišta za turiste. Odmaralište nudi širok izbor aktivnosti za sve dobne skupine. Prometna dostupnost, uključujući redovne autobusne linije i popularne mini-vlakove, osigurava laku povezanost s okolnim gradovima.

Sunčana obala idealno je mjesto za ugodan obiteljski odmor i nudi niz sadržaja za djecu i odrasle, među kojima je i vodeni park Action u kojem mogu uživati sve generacije. Ljetna sezona puna je festivala, koncerata i kulturnih događanja, a šetnje osvijetljenim šetnicama s kafićima, štandovima i restoranima donose nezaboravne doživljaje.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Naša tvrtka nudi vam nenadmašan izbor kvalitetnih i dokazanih nekretnina na bugarskoj obali, na lokacijama kao što su Sunny Beach, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugi. Mi smo lokalni stručnjaci, radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine i možemo pružiti sve usluge vezane uz kupnju, najam, upravljanje imovinom i usluge nakon prodaje. Na nas se možete osloniti od prvog kontakta do dugoročne brige o vašoj nekretnini.

Kod nas naš odnos ne prestaje kupnjom - naprotiv, tek počinje. Pružit ćemo vam individualan pristup, stručne savjete i pomoć u upravljanju i procjeni vaše investicije.

Jedinice u kompleksu

2 sobe sa terasom, blizu plaže, prekrasan kompleks, Sunčana obala
Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija Povoljna cijena
82 m2
2+kk
3/6
150 m
92,500 €
Šipka vpravo
Bazen
bazeni
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
280 m
Liječnik
620 m
Kafić
270 m
Restoran
140 m
Bar
80 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00