Kuća za renoviranje, 25 km od mora, naselje Vidno, Kavarna

Vidno, Bugarska – ID 14655
22,900 €
Područje 1500 m2
Izgled 4+1
More 25 000 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju obiteljsku kuću za rekonstrukciju u naselju Vidno u općini Kavarna. Samo 25 km od plaže i mora! Kuća ima izgrađenu površinu od 75 m² i nalazi se na prostranoj parceli od 1500 m². Kuća je idealan izbor za one koji žele svoj život prilagoditi svojim željama ili traže priliku za investiciju.

Glavni parametri nekretnine:

Ukupna izgrađena površina kuće: 75 m².

Okućnica: 1500 m².

Raspored prostorija: četiri odvojene sobe, kuhinja, kupaonica s wc-om.

Stanje: Kuća je priključena na struju i vodu, krov je djelomično rekonstruiran i ne prokišnjava. U jednoj prostoriji potrebno je sanirati žbuku na stropu.

Okućnica: uređena okućnica sa voćkama.

Garaža: dio nekretnine je garaža, idealna za parking ili odlaganje alata.

Položaj: Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji u mjestu Vidno, samo 25 km od mjesta Kavarna i njegovih plaža.

O mjestu Vidno: Mjesto Vidno nalazi se u mirnom i slikovitom kraju, idealnom za one koji traže mirno i prirodno okruženje za život ili rekreaciju. U mjestu postoji mala trgovina, a veći supermarketi nalaze se u okolnim mjestima. Lokacija je popularna zbog blizine glavnih prometnih arterija i ugodne klime.

Udaljenosti:

25 km od grada Kavarne i njegovih prekrasnih plaža.

U blizini su dostupni veliki trgovački lanci i druge usluge.

O gradu Kavarni

Kavarna je važan lučki grad u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Grad od oko 12.000 stanovnika poznat je po kulturnim događanjima i rock festivalima koji svake godine privlače obožavatelje iz cijelog svijeta. Kafić se može pohvaliti bogatom poviješću koja seže u 5.-6. stoljeće nove ere i nudi brojne povijesne spomenike i prekrasne prirodne krajolike.

U okolici grada nalaze se čiste plaže, romantične litice i slikovita priroda koja potiče na turizam i opuštanje. Grad je dobro opremljen – ovdje ćete pronaći trgovine, restorane, škole, vrtiće, kafiće i bolnice. U blizini se nalaze atraktivne turističke destinacije, kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla i Topola.

Zašto investirati u MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Naša tvrtka MY PROPERTY BY THE SEA specijalizirana je za prodaju i upravljanje nekretninama na atraktivnim lokacijama uz more u Bugarskoj, kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugi. Pružamo cjelovitu uslugu od A do Ž, uključujući pravne savjete, pomoć pri kupnji, najmu i upravljanju nekretninama. Naše usluge nakon prodaje osiguravaju da je vaša imovina uvijek dobro zbrinuta.

Naš prioritet je zadovoljstvo naših klijenata. Pomoći ćemo Vam pri odabiru idealne nekretnine, urediti sve potrebne formalnosti i pobrinuti se za upravljanje njome. S nama ćete sigurno imati dugogodišnjeg partnera koji će stati uz Vas u svakoj situaciji.

Zašto kupiti nekretninu na području Kavarne?

Kafić i njegova okolica traženo su odredište za miran život i rekreaciju. Regija nudi prekrasne plaže, prirodni krajolik i čist okoliš koji su idealni za zdrav način života. Zahvaljujući velikoj potražnji za nekretninama na ovom području, ulaganje u nekretnine u Kavarni vrlo je isplativo i ima potencijal dugoročnog povećanja vrijednosti.

Ako tražite kuću na mirnoj lokaciji s velikim potencijalom i mogućnošću adaptacije, kontaktirajte nas za više informacija i dogovor oko razgledavanja. Rado ćemo Vam pomoći pronaći idealnu nekretninu za Vas i Vašu obitelj ili za investicijske svrhe!

Broj katova
1
Izgled
4+1
Područje
1500 m2
Zaplet
1500 m2
Korisna površina
73 m2
Garaža
YES
Izgrađeno područje
75 m2
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00