Lijepa, moderna i kompletno namještena kuća, Sveti Filip i Jakov

Sveti filip i Jakov, Hrvatska – ID 13125
460,000 €
Područje 500 m2
Izgled 4+kk
More 380 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prekrasna novoizgrađena, potpuno namještena i opremljena kuća u Svetom Filipu i Jakovu, 380 m od mora i 250 m od centra grada.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata.

Prizemlje je površine 89,82 m2. Sastoji se od kupaonice, vešeraja, spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te natkrivene terase. Unutarnje stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica.

Prvi kat ima površinu od 36,09 m2.

Uz kuću je pomoćni objekt, gdje se nalazi ostava, ljetna kuhinja i vanjski roštilj.

Ukupna površina kuće je 142,49 m2. Kuća je sagrađena na parceli od 411 m2.

Kuća se prodaje kompletno namještena.

Kuća je građena 2022. godine. Konstrukcija je od termo blokova. Fasada ima termoizolaciju od stiropora debljine 8 cm. Podna obloga se sastoji od pločica i laminata. Prozori su od PVC materijala sa troslojnim staklom, roletama i komarnicima. Klima uređaji su postavljeni u dnevnom boravku, spavaćoj sobi u prizemlju i hodniku na katu. Dvorište je opremljeno automatskim podzemnim navodnjavanjem. Slijedi popločavanje dvorišta.

Malo pitoreskno mjesto Sveti Filip i Jakov smjestilo se na obali Pašmanskog mora između Zadra i Biograda. sveta. Filip i Jakov je mjesto poznato po nekadašnjim ljetnikovcima, koji su prethodili današnjim vikendicama i razvijenom turizmu. sveta. Filip i Jakov poznato je po prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama. Isto tako, dužinom plaže proteže se prekrasna šetnica koja povezuje rivijeru St. Filipa i Jakova – Turanj.

Ovo malo mjesto nudi Vam sve što Vam je potrebno za svakodnevni život i idealan odmor. Brojni restorani, kafići i trgovine učinit će vaš boravak u ovom mjestu još ugodnijim. Sveti Filip i Jakov je direktno povezan s gradom Biogradom koji nudi brojne dodatne sadržaje, au neposrednoj blizini nalazi se i dobro poznati, novoizgrađeni Fun Park Mirnovec.

Kontaktirajte nas danas za više informacija i obilazak.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
500 m2
Zaplet
411 m2
Korisna površina
142.49 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
90 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
1 km
Liječnik
1 km
Kafić
760 m
Restoran
530 m
Bar
690 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00