Luksuzna vila s bazenom, moderna novogradnja u Zatonu

Nin,Zaton, Hrvatska – ID 13131
1,150,000 €
Područje 353 m2
Izgled 5+kk
More 1 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se luksuzna vila s bazenom u Zatonu. To je moderna nova zgrada. Vila je kompletno namještena i opremljena. Radi se o modernom dizajnu interijera i eksterijera.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata.

Prizemlje se sastoji od hodnika, wc-a, praonice rublja, spa dijela, teretane, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te natkrivene terase. Terasu u prizemlju krasi bazen od 30 m2.

Dalje unutarnje stepenice vode na prvi kat gdje se nalazi hodnik, četiri spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom i lođa.

Ukupna korisna površina s bazenom iznosi 353,14 m2.

Površina zemljišta je 707 m2.

U dvorištu se nalaze četiri parkirna mjesta od kojih su dva natkrivena.

Udaljenost ove nekretnine od mora i centra grada je 1,2 km.

U cijenu je uključen kompletan namještaj i oprema.

Bazen je grijani, obložen folijom.

Izgradnja blokova termo opeke. Toplinska izolacija fasade s 10 cm stiropora. Podna obloga se sastoji od pločica i parketa. Prozori su PVC sa roletama i komarnicima. Podno grijanje u cijeloj kući pomoću toplinskih pumpi. U dnevnom boravku i spavaćim sobama nalaze se klima uređaji. U kući se nalazi i kamin. U dvorištu se nalazi roštilj. Ugrađeno je i automatsko navodnjavanje zelenila.

Zaton je malo turističko mjesto idealno za pravi odmor i opuštanje od stresne svakodnevice. Nalazi se između dva povijesna grada - Nina (2 km) i Zadra (12 km).

Predstavlja jedinstven spoj dalmatinske arhitekture, ugodne mediteranske klime, očuvane prirode, bogate kulturno-povijesne baštine i živahne turističke svakodnevice.

Pješčane plaže u hladovini stoljetnih borova idealne su za obitelji s djecom. Ako želite pronaći mir, kristalno čisto more, čisto podmorje, hlad borove šume, nezaboravne zalaske sunca, onda je Zaton idealno mjesto za Vaš odmor.

Broj katova
2
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
353 m2
Zaplet
707 m2
Korisna površina
323 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
180 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00