Namješten 4 sobe, mala naknada za održavanje, Bansko

Bansko , Bugarska – ID 14009
145,000 €
Područje 125 m2
Izgled 4+kk
Pod 1/5
Naknada za uslugu 200 € godišnje
Stanje Gotovo

Predstavljamo vam prostran i udobno namješten 4-sobni stan na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Banskom, Bugarska. Ovaj stan od cigle ukupne površine 125 m² nalazi se na prvom katu peterokatnice. Korisna površina stana je 110 m², što nudi dovoljno prostora za ugodan život.

Raspored stana uključuje tri spavaće sobe, prostrani dnevni boravak s kuhinjom, modernu kupaonicu i odvojeni wc. Apartman ima balkon i terasu s kojih možete uživati u prekrasnom pogledu na okolni krajolik i planinsku panoramu.

Stan je potpuno opremljen i odmah useljiv. Ovdje ćete pronaći svu potrebnu opremu uključujući grijanje na struju i mogućnost grijanja na kruta goriva, što ćete posebno cijeniti zimi. Telekomunikacijske usluge kao što su telefon i internet su nešto što se podrazumijeva.

Apartmanu pripada i parkirno mjesto, što osigurava udobnost i sigurnost Vašeg automobila. U blizini se nalaze kompletni sadržaji: škole, medicinske ustanove, vrtići, pošta, supermarket i mreža trgovina i uslužnih djelatnosti. Zahvaljujući tome imat ćete sve što trebate na dohvat ruke.

Bansko je traženo mjesto ne samo zbog svog skijališta, već i zahvaljujući mogućnosti golfa i drugih aktivnosti u slobodno vrijeme. Udaljenost od žičara je minimalna, što ovu ponudu čini idealnom za ljubitelje zimskih sportova.

Naknada za održavanje iznosi 200 EUR godišnje, što uključuje brigu o zajedničkim prostorijama i općenito održavanje zgrade.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MOŘE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu prema vašim zahtjevima kako vaš novac ne bi izgubio vrijednost. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu. Naša veza ne prestaje kupnjom, ona tek počinje.

Tim MNM

Bansko je popularno planinsko odmaralište koje se nalazi u jugozapadnom dijelu Bugarske. Poznato je po izvrsnim uvjetima za skijanje, prekrasnoj prirodi i bogatoj kulturi. Grad nudi brojne restorane, barove i trgovine, koji osiguravaju raznolike mogućnosti za provođenje slobodnog vremena. Bansko je također dom brojnih festivala i kulturnih događaja koji privlače posjetitelje iz cijelog svijeta. Ovo je mjesto idealno za sveobuhvatno opuštanje i zabavu tijekom cijele godine.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
4+kk
Područje
125 m2
Korisna površina
110 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00