Namješten novi apartman s pogledom na more, 150 m od plaže u Rogoznici

Rogoznica, Hrvatska – ID 14483
Područje 57 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju moderan stan u novogradnji na vrlo atraktivnoj lokaciji u Rogoznici.

Apartman se nalazi samo 150 metara od mora i plaže, au isto vrijeme samo 500 metara od centra.

Zgrada je izgrađena prije dvije godine, tako da je praktički nova iu odličnom stanju.

Ovaj stan ukupne površine 57 m² nalazi se na prvom katu, a rasporedom se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te prostrane natkrivene terase s prekrasnim pogledom na more. pogled na more.

Stan je kompletno namješten i opremljen, tako da je odmah useljiv. Namještaj i sva oprema su novi i vrlo malo korišteni, tako da stan izgleda kao nov. Osim toga, apartman ima dvije inverterske klima jedinice za grijanje i hlađenje, što jamči udobnost tijekom cijele godine. Kupaonica je opremljena podnim grijanjem, a stan ima protuprovalna vrata za povećanu sigurnost. Stanu pripada i parkirno mjesto.

Ovaj apartman je savršen izbor za one koji traže miran život ili nekretninu za odmor u blizini mora. Nekretnina se nalazi na mirnoj lokaciji, ali u isto vrijeme nudi jednostavan pristup plaži i centru Rogoznice. Stan je idealan kako za cjelogodišnji život tako i kao investicijska prilika za kratkoročni turistički najam.

Rogoznica je popularno turističko mjesto, poznato po prekrasnim plažama, čistom moru te bogatoj prirodnoj i kulturnoj povijesti. Grad nudi široku paletu usluga i zabavnih aktivnosti, što ga čini traženim odredištem i za turiste i za investitore u nekretnine. U blizini su i popularna turistička odredišta poput Šibenika, Primoštena ili Nacionalnog parka Krka.

Hrvatska je već dugo popularna destinacija za kupnju nekretnina zahvaljujući stabilnom tržištu, povoljnoj klimi i velikoj turističkoj potražnji. Područja poput Rogoznice privlače ne samo turiste, već i one željne mirnog života s pogledom na more.

Uz Mojenemovitostumore dobivate profesionalnu uslugu pri kupnji nekretnina na hrvatskoj obali. Nudimo kompletnu pomoć od odabira nekretnine do pravnog savjetovanja i prijenosa vlasništva bez muke. S nama možete računati da će cijeli proces proteći glatko i bezbrižno.

Ukoliko ste zainteresirani za ovaj apartman u Rogoznici, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija i dogovor o obilasku. Ovaj apartman je idealan izbor za one koji traže moderan život uz more bez dodatnih ulaganja u opremu i sadržaje.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
57 m2
Korisna površina
55 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00