Nova obiteljska kuća 4 sobe u blizini plaže, s garažom, Pomorie

Pomorie, Bugarska – ID 14645
225,000 €
Područje 270 m2
Izgled 4+kk
More 300 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam jedinstvenu priliku za kupnju kuće u popularnom ljetovalištu Pomorie, udaljenom samo 300 metara od plaže. Obiteljska kuća ukupne površine 210 m² nudi tri prostrane spavaće sobe, dnevni boravak s kuhinjom, veliku terasu, garažu i prekrasan pogled na more. Zemljište za kuću je površine 270 m². Nekretnina se prodaje nenamještena, ali ako ste zainteresirani, rado ćemo vam pomoći oko kompletne opreme i unutarnjeg uređenja prema vašim željama.

Glavne prednosti nekretnine:

Nema naknada za održavanje.

Odlična lokacija samo 300m od plaže.

Prostran interijer sa tri spavaće sobe i garažom.

Idealno za iznajmljivanje, za odmor ili cjelogodišnji život

O položaju Pomorie: Pomorie je miran povijesni gradić koji seže u 4. stoljeće prije Krista, a poznat je po svojim ljekovitim blatnim kupkama, koje pomažu kod problema s lokomotornim i živčanim sustavom. Pomorije je udaljeno samo 18 km od Nesebara i 20 km od Burgasa. Izgledom podsjeća na obližnji Nesebar, dok se stari dio grada nalazi na živopisnom poluotoku. Idealno je mjesto za one koji traže mirnu atmosferu, prekrasne plaže i bogatu povijest.

Postoje tri glavne plaže u gradu:

Sjeverna plaža – duga i fina pješčana plaža koja odvaja Crno more od jezera Pomorije.

Južna plaža – manja, mirnija plaža s mogućnošću opuštanja u privatnosti.

Black sand beach – jedinstvena plaža poznata po svojim ljekovitim učincima i jedinstvenoj atmosferi.

U blizini Pomorija nalaze se i brojne atrakcije, poput samostana sv. Jiří, prirodni rezervat Atanasovské jezera i trački grobovi iz 3. - 4. stoljeća.

Zašto kupiti kuću u Pomoriju preko MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Mi, MOJA NEKRETNINA UZ MORE tim, nudimo Vam širok izbor kvalitetnih i dokazanih nekretnina na atraktivnim lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloj i Pomorije. Naše usluge uključuju kompletnu uslugu od A do Ž, ne samo pri kupnji nekretnine, već i njenom upravljanju i postprodajnim uslugama. Pomoći ćemo vam odabrati idealnu nekretninu prema vašim zahtjevima i osigurati da vaša investicija ne izgubi na vrijednosti. Buy naše partnerstvo tek počinje!

Mi smo lokalni stručnjaci s cjelogodišnjom aktivnošću u Bugarskoj. Naša tvrtka pružit će vam pravne savjete, pomoć pri dogovaranju najma ili prodaje, te će se pobrinuti za sve formalnosti vezane uz vašu nekretninu.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
270 m2
Zaplet
270 m2
Korisna površina
210 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Izgrađeno područje
210 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00