Novi apartman u prizemlju moderne novogradnje u blizini plaže Mali Dubrovnik u Povljani na Pagu.

Povljana, Pag, Hrvatska – ID 14353
198,000 €
Područje 98 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/3
More 330 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 1155 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju dvosobni apartman (S1) u prizemlju moderne novogradnje, smješten u blizini plaže Mali Dubrovnik u Povljani na otoku Pagu, samo 350 metara od plaže.

Apartman se sastoji od dnevnog boravka, kupaonice, spavaće sobe, prostrane terase od 17 m² i prekrasnog vrta od 39 m² s vanjskim roštiljem i tušem, što ga čini idealnim mjestom za opuštanje na otvorenom i ugodna druženja s obitelji ili prijateljima. Stanu pripada i parkirno mjesto s utičnicom za punjenje električnog automobila koja je spojena na brojilo struje u stanu, što osigurava udobnost i uštedu energije.

Povljana se nalazi na slikovitom otoku Pagu, popularno je mjesto zahvaljujući prekrasnim plažama, čistom moru i mirnoj atmosferi. Grad nudi svu potrebnu infrastrukturu, uključujući trgovine, restorane i sportske sadržaje. Povljana je također odlična baza za istraživanje okolice otoka Paga, poznatog po jedinstvenoj prirodi, čuvenoj čipki i siru.

Tražite li nekretninu na ovoj atraktivnoj lokaciji, **rado ćemo Vam pomoći** u odabiru idealnog stana ili kuće po Vašoj želji. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje nekretnine kako bismo Vam pomogli pronaći svoj dom iz snova uz more.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Područje
98 m2
Korisna površina
90 m2
Terasa
17 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00