Plaža Acrotiria, Nesebar, Bugarska

Nesebar, Bugarska – ID 14692
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Predstavljamo vam apartmane koji se nalaze u kompleksu Akrotiria Beach u Nesebaru.

Izuzetan položaj i sadržaji kompleksa:

Kompleks Akrotiria Beach nalazi se u blizini popularnih plaža Nesebar South Beach i Aurelia Beach, omogućavajući lak pristup moru.
U kompleksu je osiguran parking i video nadzor, što osigurava sigurnost i udobnost stanara.
Za goste i vlasnike svakodnevno se može poslužiti švedski stol za doručak i kontinentalni doručak.
Zabava i aktivnosti u okolici: Lokacija pruža izvrsne mogućnosti za ljubitelje aktivnog načina života. U blizini je moguće uživati u ronjenju, ronjenju i ribolovu. Ako ste zainteresirani za druge aktivnosti, preporučamo posjet vodenom parku Action koji je udaljen samo 8,1 km.

Izvrsna prometna dostupnost: kompleks Akrotiria Beach nalazi se 2,2 km od glavne plaže u Ravdi i samo 26 km od međunarodne zračne luke Burgas. Radi Vaše udobnosti, smještaj nudi i plaćeni prijevoz do zračne luke, što ćete cijeniti na putovanju.

Nesebar je jedan od najljepših i povijesno najznačajnijih gradova na bugarskoj obali Crnog mora, uvršten na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Stari grad Nesebar, sa svojim uskim kamenim ulicama, slikovitim kućama i povijesnim spomenicima, idealno je mjesto za šetnju i otkrivanje bogate povijesti Bugarske.

Zašto kupovati MOJE NEKRETNINE UZ MORE? Nudimo širok izbor kvalitetnih i provjerenih nekretnina na bugarskoj obali. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu investiciju prema vašim zahtjevima i osigurati da vaš novac ne izgubi svoju vrijednost. Mi smo lokalni stručnjaci koji rade u Bugarskoj tijekom cijele godine i pružamo kompletnu uslugu za kupnju, iznajmljivanje i upravljanje nekretninama. Pobrinut ćemo se za vašu nekretninu od A do Ž, tako da se možete osloniti na nas u svakom pogledu. Naša suradnja ne prestaje kupnjom, već tek počinje.

Tražite idealno mjesto uz more? Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći nekretninu koja će ostvariti Vaše snove!

Jedinice u kompleksu

3 sobe sa pogledom na more sa svakog prozora, kompleks Akrotiria, Nesebar
pogled na more Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija
122 m2
3+kk
3/5
20 m
280,000 €
Šipka vpravo
Pogled na more
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00