Prelepe 2 sobe u prvom redu sa prelepim pogledom na more, kompleks Ipanema Beach, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bugarska – ID 14762
124,000 €
Područje 57 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/6
More 5 m
Naknada za uslugu 360 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju ekskluzivan 2-sobni stan ukupne površine 57 m², koji se nalazi na 3. katu modernog šesterokatnog kompleksa uz samu plažu na prestižnoj lokaciji Sveti Vlas, Bugarska. Apartman je u izvrsnom stanju i zahvaljujući svom položaju pruža prekrasan pogled na more s prostranog balkona, idealan za sjedenje i opuštanje.

Raspored stana:

Svijetao dnevni boravak s prostorom za čajnu kuhinju

Spavaća soba sa izlazom na balkon

Kupaonica sa wc-om

Prostrani balkon s pogledom na more

Ovaj apartman savršen je izbor za ljetovanje, stalni boravak ili kao investicija s mogućnošću iznajmljivanja zbog svog jedinstvenog položaja uz plažu i kompletne gradske infrastrukture u blizini. Rado ćemo pomoći s namještajem i opremom!

Prednosti kompleksa

Stambeni kompleks u kojem se stan nalazi pruža svu opremu za ugodan život i rekreaciju. Prostor je pažljivo održavan i osigurava maksimalnu udobnost za sve stanare.

Sadržaji kompleksa:

Pažnja, ovo je jedan od najboljih i najprestižnijih kompleksa na bugarskoj rivijeri!

Vanjski bazen sa ležaljkama

Recepcija i zaštitarska služba 24/7

Parkirna mjesta za stanare

Uređene okućnice i zelene površine

Stan je odmah useljiv i uključuje kompletnu telekomunikacijsku opremu kao što su telefon, internet i TV priključak. Grijanje i grijanje vode osigurano je lokalnim električnim sustavom, što jamči niske operativne troškove.

Idealna lokacija

Apartman se nalazi u mirnom dijelu Svetog Vlasa, samo 5 metara od plaže, što ga čini idealnim izborom za ljubitelje mora i aktivnosti na plaži. U neposrednoj blizini nalaze se škole, vrtići, medicinske ustanove, pošta, supermarketi i razne trgovine koje osiguravaju ugodan život tijekom cijele godine.

Godišnja naknada za održavanje iznosi samo 360 EUR.

Zašto investirati u nekretninu u Svetom Vlasu?

Sveti Vlas je popularno ljetovalište poznato po čistoj prirodi, svježem zraku i mirnoj atmosferi. Nalazi se u podnožju planinskog lanca Stará Planina s kojeg se pruža prekrasan pogled na more i planine. Lokacija je idealna kako za obiteljski odmor tako i za dugotrajni život. Sveti Vlas nudi ne samo prekrasne plaže s postupnim pristupom moru, već i širok izbor restorana, barova, trgovina i kulturnih aktivnosti. Blizina užurbane Sunčane plaže pridonosi atraktivnosti, dok odmaralište i dalje održava mirno okruženje za opuštanje.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE IMANJE UZ MORE?

Mi smo stručnjaci za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok raspon kvalitetnih i provjerenih stanova i kuća na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i više. Naše usluge uključuju kompletno upravljanje imovinom, najam i postprodajne usluge tako da se možete usredotočiti na svoju investiciju bez brige.

Naše prednosti:

Temeljito provjerene ponude: nudimo samo kvalitetne nekretnine koje zadovoljavaju visoke standarde.

Cjelogodišnja podrška: prisutni smo u Bugarskoj tijekom cijele godine i pružamo sveobuhvatne usluge od kupnje do upravljanja imovinom.

Kompletno upravljanje imovinom: mi se brinemo za sve, od održavanja do najma kako bi se vaša investicija isplatila.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska je sve popularnije odredište za strane ulagače zahvaljujući povoljnim cijenama nekretnina, stabilnom gospodarstvu i rastućem turizmu. Područja kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala i Elenite nude sjajne mogućnosti ulaganja s visokim potencijalom zarade od kratkoročnog i dugoročnog najma.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovoj izuzetnoj ponudi! Dostupni smo tijekom cijele godine i rado ćemo vam pomoći u odabiru idealne nekretnine na bugarskoj obali Crnog mora.

Kat
3
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
57 m2
Korisna površina
50.16 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
310 m
Liječnik
150 m
Kafić
160 m
Restoran
100 m
Bar
150 m
Škola/vrtić
210 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00