Prodaja dvojne kuće s bazenom na povišenom terenu s prekrasnim pogledom na more, Vodice

Vodice, Hrvatska – ID 13117
595,000 €
Područje 400 m2
Izgled 7+kk
More 700 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju dvojnu kuću S1 u novogradnji koja se nalazi u novoj stambenoj zoni grada Vodica.

Udaljena samo 700 metara od plaže i 900 metara od centra grada, ova nekretnina omogućuje vam bijeg od gradske vreve i vreve, a pritom ostajete samo nekoliko minuta udaljeni od svih pogodnosti koje Vodice nude.

Kuća se prostire na tri etaže, što osigurava više privatnosti i više stambenog prostora.

Prekrasna terasa, idealna za opuštanje i odmor, sa pogledom na more i okolicu.

Bazen i vrt: Kuća ima vlastiti bazen od 19,50 m² i veliki privatni vrt od 174,50 m² koji će biti ograđen i uređen prema projektu.

Atraktivan projekt modernog dizajna s pogledom na more sa svih etaža.

Koristit će se kvalitetni materijali i oprema: fasada od polistirena debljine 10 cm, protupožarna i sigurnosna ulazna vrata, PVC stolarija, električne rolete, ugrađeni komarnici, podno grijanje, klimatizacija, moderna sanitarna oprema u kupaonicama, kvalitetne podne obloge. , staklene ograde.

Kuća ima vlastiti vanjski parking.

Dispozicija

Prizemlje: Sastoji se od hodnika, kupaonice, stubišta, ostave/ostave, spavaće sobe 1 i dnevnog boravka s izlazom na natkrivenu terasu na kojoj se nalazi bazen (19,50 m²) i vrt (174,50 m²).

1. kat: Sadrži hodnik, stubište, kupaonicu, kuhinju s blagovaonicom i dnevni boravak s izlazom na natkrivenu terasu s pogledom na more.

2. kat: Sastoji se od hodnika, kupaonice, spavaće sobe 2 sa izlazom na terasu i spavaće sobe 3 sa vlastitom kupaonicom i izlazom na terasu.

U ponudi je i drugi dio kuće, S2 površine 223,74, privatni bazen od 22,05 m² i velika privatna okućnica od 184,80 m², koja će prema projektu biti ograđena i uređena.

Vodice su popularno ljetovalište poznato po prekrasnim plažama, bogatoj povijesti i prijateljskoj atmosferi. Nudi širok izbor rekreacijskih aktivnosti, restorana, kafića i trgovina kako bi zadovoljio potrebe svih posjetitelja.

Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina od 3%.

Predviđeni rok useljenja je lipanj 2025. godine.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za posjedovanje moderne dvojne kuće s bazenom i prekrasnim pogledom na more na mirnoj lokaciji u gradu Vodicama. Kontaktirajte nas danas za više informacija i obilazak.

Broj katova
3
Izgled
7+kk
Pogled na more
YES
Područje
400 m2
Zaplet
174.5 m2
Korisna površina
194.25 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
85 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00