Prodaja luksuznog penthousea s pogledom na more u Primoštenu - Kompletno namješten, s garažom i liftom

Primošten, Hrvatska – ID 14481
435,000 €
Područje 90 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju prekrasan penthouse na jedinstvenoj lokaciji u Primoštenu. Ovaj moderan stan nalazi se u stambenoj zgradi novije gradnje koja je dovršena prije dvije godine, što osigurava da je novogradnja u savršenom stanju. Penthouse se nalazi na gornjem katu zgrade s liftom, što povećava udobnost stanovanja.

Stanu pripada i prostrana garaža, što je prava rijetkost u Primoštenu.

Stan ukupne površine 90 m² sastoji se od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, dvije terase i dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom.

Sve sobe su potpuno opremljene i namještene modernim namještajem, tako da je stan odmah spreman za korištenje. Sve je novo iu savršenom stanju.

Jedna od najvećih prednosti ovog penthousea je pogled koji oduzima dah. S terase pa čak i iz dnevnog boravka i kuhinje možete uživati u otvorenom pogledu na more, otoke i Primošten.

Ovaj pogled je zaista izuzetan i nikada ga se ne može zasjeniti.

Ovaj penthouse nudi ne samo luksuzan život, već i izvrsnu investicijsku priliku. Primošten je jedno od najpopularnijih odredišta na hrvatskoj obali zahvaljujući prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i jedinstvenoj atmosferi. Izniman pogled na Jadransko more i otoke jamči da će ova nekretnina uvijek biti atraktivna kako vlasnicima tako i potencijalnim zakupcima.

Primošten je slikoviti primorski gradić smješten između Šibenika i Splita, poznat po prekrasnoj prirodi, čistom moru i bogatoj povijesti. Grad nudi brojne restorane, kafiće i plaže koje su idealne za rekreaciju i opuštanje. Blizina povijesnih spomenika i odlična dostupnost iz obližnjih mjesta čine Primošten idealnim mjestom za stalni boravak ili odmor.

Uz Mojenemovitostumore nudimo kompletnu uslugu nekretnina. Specijalizirani smo za luksuzne nekretnine na hrvatskoj obali i spremni smo vam pomoći pronaći idealnu nekretninu koja će zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Osigurat ćemo glatku transakciju i pomoći vam sa svim pravnim i administrativnim pitanjima.

Ako ste zainteresirani za ovaj penthouse u Primoštenu, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija i dogovor o obilasku. Ova nekretnina je jedinstvena prilika za one koji traže luksuzan život s pogledom na more

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
90 m2
Korisna površina
85 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Garaža
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00