Prodaja trosobnog apartmana s pogledom na more u Novalji

Novalja, Pag, Hrvatska – ID 14536
149,747 €
Područje 59 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 874 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju moderan trosobni apartman ukupne površine 59,66 m² koji se nalazi na drugom katu apartmanske zgrade s prekrasnim pogledom na more i centar popularne turističke destinacije Novalja na otoku Pagu. . Ovaj apartman je idealan izbor za one koji traže udoban život u blizini plaže i svih sadržaja.

Stan ima promišljen raspored prostorija koji uključuje predsoblje, dvije spavaće sobe, modernu kupaonicu, prostrani dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonicom. Dominanta stana je terasa površine 1,19 m² sa panoramskim pogledom na more i centar grada. Stan je kompletno namješten, klimatiziran i nudi sav komfor za cjelogodišnji boravak. Stan također ima svoje parkirno mjesto, što je velika prednost na ovoj lokaciji.

Posjedovati apartman u Novalji znači imati svakodnevni pristup moru i plažama, uživati u prekrasnom pogledu i iskusiti mir mediteranskog života. Zahvaljujući klimatizaciji i modernoj opremi stan je pogodan za cjelogodišnji život i kao investicija u turističko iznajmljivanje. Lokacija je tražena zbog bogatog društvenog života, čistih plaža i brojnih rekreacijskih sadržaja. Plaža Zrće, jedna od najpoznatijih party plaža u Europi, nalazi se samo nekoliko minuta vožnje od apartmana.

Novalja je slikoviti primorski gradić na sjeverozapadu otoka Paga koji osvaja srca posjetitelja prekrasnim plažama, kulturnom baštinom i bogatom gastronomskom ponudom. Nudi brojne restorane, kafiće i barove s lokalnim i međunarodnim specijalitetima. Noćni život je središte poznate plaže Zrće, gdje se održavaju svjetski poznati glazbeni festivali. Okolica Novalje poznata je po šljunčanim i pješčanim plažama, idealnim za obitelji i mlade parove.

Hrvatska je idealno odredište za one koji traže kvalitetan život uz more. Nudi čiste plaže, bogatu povijest i modernu infrastrukturu. Hrvatska obala Jadrana jedna je od najčišćih i najljepših u Europi. Zahvaljujući stabilnoj klimi i kvalitetnom zdravstvenom sustavu, Hrvatska je odličan izbor ne samo za rekreaciju, već i za dugoročna ulaganja u nekretnine.

Uz Mojenemovitostumore pružamo Vam kompletnu uslugu od odabira idealne nekretnine do osiguravanja pravnih formalnosti i prijenosa vlasništva. Nudimo profesionalan pristup i pomoć tijekom cijelog procesa, uključujući savjete o mogućnostima ulaganja i upravljanja imovinom. Naš je cilj učiniti vaše ulaganje u Hrvatskoj što lakšim i isplativijim.

Kontaktirajte nas za više informacija ili dogovor o obilasku ovog atraktivnog apartmana

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
59 m2
Korisna površina
54.47 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00