Prostrani dvoetažni stan s niskim troškovima održavanja, 2 km od mora, Košarica

Košarica, Bugarska – ID 14679
130,000 €
Područje 91 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 2 000 m
Naknada za uslugu 350 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju prelep trosoban mezoneta stan ukupne površine 91 m², koji se nalazi u stambenom kompleksu Zora u živopisnom selu Kosharitsa u podnožju planinskog venca Stare Planine, au isto vreme u blizini plaža i more. Stan je idealan za one koji traže miran život u blizini prirode i s izvrsnim pristupom svim potrebnim uslugama.

Raspored stana: Prostrani dnevni boravak s kuhinjom, dvije odvojene spavaće sobe, kupaonica s wc-om i dvije velike terase s kojih se pruža prekrasan pogled.

Naknada za održavanje: Samo 350 € godišnje.

Kompleks Zora svojim stanarima nudi kvalitetne sadržaje, uključujući bazen s prostorom za opuštanje, prostor za roštilj, 24-satno osiguranje i privatno parkiralište. Udaljenost od mora je cca 2 km, a novi Lidl supermarket samo 1 km. U blizini kompleksa nalazi se trgovina, restoran i autobusna stanica.

Selo Kosharitsa je tražena destinacija za rekreaciju i život tijekom cijele godine zahvaljujući svom položaju u prirodi, čistom zraku i istovremeno lakom pristupu plažama Sunčane obale, koja je udaljena samo 3 km. U okolici ćete pronaći brojne mogućnosti za sport i rekreaciju, uključujući pješačke staze, biciklističke staze, ribolov i ekoturizam.

Položaj i sadržaji: Kosharitsa nudi kompletnu infrastrukturu - škola, vrtić, trgovina, crkva, kafići, restorani, apoteka, bankomat, hoteli i druge usluge dostupne su na pješačkoj udaljenosti. Selo se nalazi 31 km od međunarodne zračne luke Burgas i približno 90 km od Varne. Zahvaljujući centralnom vodovodu i kanalizaciji, telefonskoj i internetskoj vezi, pruža suvremeni komfor za sve stanovnike.

Zašto investirati u MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Mi smo lokalni stručnjaci za bugarske nekretnine i nudimo širok izbor provjerenih stanova i apartmana na obali Crnog mora. Pružamo sveobuhvatne usluge u kupnji, najmu i upravljanju nekretninama na lokacijama kao što su Kosharitsa, Sunny Beach, Nesebar, Sveti Vlas, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugi. Naša suradnja ne završava s kupnjom nekretnine - mi ćemo se pobrinuti za vaš novi dom od A do Ž, uključujući postprodajne usluge i upravljanje.

S nama dobivate više od same nekretnine - gradimo dugoročne odnose i pružamo vam punu podršku i nakon obavljene transakcije.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
91 m2
Korisna površina
80.08 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00