Samostojeća kuća s bazenom, vrtom i pogledom na more - Čiovo, Slatine

Ćiovo, Slatine, Hrvatska – ID 14480
690,000 €
Područje 350 m2
Izgled 6+1
More 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasno samostojeće imanje na otoku Čiovu u predjelu Slatine.

Ova kuća nalazi se na zatvorenoj parceli od 481 m², okružena prekrasnim vrtom i opremljena bazenom. Kuća je udaljena cca 200 metara od mora, što pruža izuzetnu lokaciju u mirnom okruženju, a opet u centru slikovitog mjesta.

Na imanju se nalazi i manji objekt površine 17 m² sa vlastitom terasom, koji se može koristiti kao vrtna kućica ili gostionica.

Kuća ukupne površine 127 m² sastoji se od dvoetažnih stambenih jedinica i prizemlja s vanjskim parkirnim mjestom. Kuća je prvobitno građena kao obiteljska vikendica, ali se zadnjih godina dvije etaže uspješno koriste za turističko iznajmljivanje.

U prizemlju se nalazi prostrani dvosobni apartman koji ima direktan izlaz na dvorište s bazenom. Ovaj stan zahtijeva renoviranje, ali nudi veliki potencijal.

Prvi kat je kompletno renoviran i potpuno opremljen. Ovaj komforan stan sastoji se od dnevnog boravka sa izlazom na prekrasnu terasu, kuhinje sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice.

Drugi kat se nalazi u potkrovlju i također je kompletno renoviran. Ovo je jednosobni stan s jednom spavaćom sobom, prostranim dnevnim boravkom i terasom s prekrasnim pogledom na more. Kuhinja i blagovaonica su pametno iskorištene ispod kosog stropa, što stanu daje jedinstven karakter.

Ova kuća je idealna kako za vlastiti život, tako i za turističku namjenu zahvaljujući uhodanoj investicijskoj djelatnosti i atraktivnoj lokaciji. Blizina mora, mirno okruženje i mogućnost korištenja kuće kao dvogeneracijske kuće ili kuće za odmor čine je izvrsnom investicijskom prilikom.

Čiovo je jedan od najljepših otoka u Hrvatskoj, a Slatine su slikovito mjesto koje nudi mirno okruženje, a opet je blizu svih turističkih sadržaja. Otok Čiovo mostom je povezan s kopnom, čime se lako dolazi do povijesnog grada Trogira, koji je na UNESCO-vom popisu svjetske baštine, kao i do Splita, drugog po veličini grada u Hrvatskoj. Slatine su idealno mjesto za one koji traže opuštajući život uz more, ali u isto vrijeme žele biti blizu gradskih usluga.

Hrvatska je već dugo popularna destinacija za kupnju nekretnina uz more zahvaljujući prekrasnoj obali, stabilnom tržištu nekretnina i rastućoj potražnji za turističkim iznajmljivanjem. Područja poput Čiova i Trogira vrlo su atraktivna i za život na odmoru i za nekretnine s visokim povratom ulaganja.

Uz Mojenemovitostumore nudimo Vam kompletnu pomoć pri kupnji nekretnine u Hrvatskoj. Pružit ćemo pravne usluge, pomoći pri prijenosu vlasništva i osigurati sve formalnosti. Naše dugogodišnje iskustvo na tržištu nekretnina osigurat će bezbrižnu i sigurnu transakciju.

Ako ste zainteresirani za ovu prekrasnu nekretninu na Čiovu, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija i dogovor o razgledavanju. Pomoći ćemo vam pronaći savršenu nekretninu za vaš novi život ili investiciju uz Jadransko more

Broj katova
3
Izgled
6+1
Pogled na more
YES
Područje
350 m2
Zaplet
481 m2
Korisna površina
127 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Garaža
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00