1 soba, pogled na more, niska naknada za održavanje, Bialata Laguna, između Balčika i Kavarne

Kavarna, Bugarska – ID 5002
40,500 €
Područje 40 m2
Izgled 1+kk
Pod 4/5
More 300 m
Stanje Gotovo

Nudimo novu 1 sobu u gradu "Bílá Laguna", između Balčika i Kavarne. Stan je veličine 40 m2, nalazi se na četvrtom katu od pet katova. Raspored prostorija: prostor za dnevni boravak s prostorom za čajnu kuhinju, kupaonica s wc-om i balkon. Stan je osvijetljen velikim francuskim prozorima. I s prozora i s balkona pruža se prekrasan pogled na more, planine i bogato zelenilo. Apartman se nalazi nekoliko koraka od plaže - svega 300 metara. U cijenu nije uračunat namještaj i oprema s kojom rado pomažemo. Dobar izbor za miran odmor uz more! Naknada za održavanje iznosi 100 € godišnje.

Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na mišićno-koštani sustav.

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
1+kk
Pogled na more
YES
Područje
40 m2
Korisna površina
35.2 m2
Balkon
YES
Posao
60 m
Liječnik
7 km
Kafić
4 km
Restoran
20 m
Bar
220 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00