1 soba u bogato opremljenom kompleksu Sunny Day 6

Sunny Beach, Bugarska – ID 11884
36,900 €
Područje 36 m2
Izgled 1+kk
Pod 1/4
More 4 000 m
Naknada za uslugu 580 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam lijep jednosobni, ukupne površine 36 m2, stan se nalazi u prizemlju od četiri kata u kompleksu Sunny Day 6 u blizini Sunny Beacha, Bugarska. Raspored prostorija: dnevni boravak s kuhinjom, kupaonica s wc-om i balkon. Udaljenost od plaže je 4 km. Apartman se nalazi na mirnoj lokaciji na rubu Sunčane obale, s lakim pristupom plaži - 4 km od drevnog gradskog muzeja Nessebar, 25 km od grada Burgasa, 10 minuta hoda od trgovine prehrambenih proizvoda i 10 minuta hoda. minuta vožnje od aqua parka i modernog trgovačkog centra.

Sunny Day 6 sastoji se od 1400 stanova smještenih u zatvorenom kompleksu s ograničenim pristupom vozila. Ima niz sadržaja i pruža sve što vam je potrebno za apsolutno nevjerojatan odmor. Kompleks nudi minibus do odmarališta Sunčana obala.; Za udobnost vlasnika i njihovih gostiju, od kompleksa do Sunčane obale prometovao je autobus. Sunny Day 6 je ogroman kompleks sa 46 stambenih zgrada, udaljen 4 km od mora, u tihom i mirnom dijelu Sunčanog brega. Kompleks ima 6 bazena, dječje igralište, teretanu, SPA, trgovinu, restoran, bar, caffe bar, 24-satno osiguranje i video nadzor, concierge, zelene površine i veliki parking, kompleks je opremljen raznim terenima za košarku, nogomet, teniski tereni i igralište za mini golf. Kompleks ima cjelogodišnje fizičko i elektroničko osiguranje. Naknada za održavanje iznosi 580 € godišnje.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Selo Tankovo nalazi se u jugoistočnoj Bugarskoj, dio je općine Nessebar, u regiji Burgas, 4 km sjeverozapadno od odmarališta Sunčeva obala, 8 km sjeverozapadno od povijesnog grada Nessebara i 28 km od Burgasa. .

Klima je umjereno kontinentalna, pod velikim utjecajem Crnog mora, kao i zračnih strujanja iz Sredozemnog mora. Reljef je pretežno ravničarski, a nadmorska visina varira od 0 do 49 m. Zime su blage i suhe, a ljeta vruća, ali planinski zrak i morski povjetarac osvježavaju suhe i vruće dane, a noći čine ugodnima i svježima.

Infrastruktura naselja je dobra i održavana, s povoljnom prometnom povezanošću s naseljima u okolici. Tu je cjelodnevni vrtić, škola, društveni dom, nogometni klub Ustrem. Tankovo je snabdjeveno vodom i elektrificirano.

Selo je bogato prirodnim resursima, što ga čini vrlo atraktivnim mjestom za odmor i ulaganje bugarskih i stranih građana - zelene ravnice, plavo-zelena umjetna jezera, mala brda, prekrasan panoramski pogled na zaljev Sunčane obale.

Razvijena je proizvodnja vinograda i povrća. Uzgoj stoke tipičan je za lokalne poljoprivrednike.

Ovdje je u prosincu proslava rakije lozovače.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
36 m2
Korisna površina
31.68 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
3 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
3 km
Bar
1 km
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00