2 sobe s pogledom na bazen, u kompleksu Blue Summer, nekoliko minuta hoda od plaže, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 14874
69,500 €
Područje 64 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/6
More 600 m
Naknada za uslugu 6 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju moderan 2-sobni stan površine 64 m², koji se nalazi na četvrtom katu šesterokatnog kompleksa Blue Summer, udaljenog samo 600 metara od plaže na Sunčanom bregu. Raspored stana uključuje prostrani ulazni hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, spavaću sobu, kupaonicu s wc-om i balkon s pogledom na bazen.

Oprema kompleksa Plavo ljeto

Stanarima i njihovim gostima na raspolaganju su sljedeće usluge i pogodnosti:

Sezonski vanjski bazen s prostorom za opuštanje

Bar uz bazen

24-satno osiguranje i video nadzor

Besplatno privatno parkiralište Apartman se nalazi na jednom od najpopularnijih mjesta na bugarskoj obali, samo 1,4 km od poznatog Action Aqua Parka i 26 km od Muzeja zrakoplovstva. Zračna luka Burgas udaljena je 28 km, što osigurava izvrsnu prometnu dostupnost.

Naknada za održavanje iznosi samo 6 €/m² godišnje, što pridonosi pogodnosti ove nekretnine i za odmor i za ulaganje.

Prednosti posjedovanja apartmana na moru

Investicija u apartman na Sunčanoj obali idealna je prilika za one koji traže mirno mjesto za odmor uz more, ali i za one koji svoju nekretninu žele iznajmljivati. MOJE IMANJE UZ MORE nudi Vam profesionalne usluge u kupnji i upravljanju nekretninama. Pomoći ćemo Vam pri odabiru idealnog stana, osigurati sve potrebne formalnosti i naknadni najam ili održavanje. U Bugarskoj poslujemo tijekom cijele godine i spremni smo biti vaš pouzdan partner.

Sunčana obala - raj na bugarskoj obali Crnog mora

Sunčana obala je najveće i jedno od najpoznatijih ljetovališta u Bugarskoj. Nalazi se 30 km sjeverno od Burgasa i poznat je po svojim klimatskim uvjetima koji osiguravaju odlične uvjete za ljetni odmor. Najveća atrakcija naselja je 8 km duga pješčana plaža s postupnim ulaskom u more, idealna za obitelji s djecom i neplivače. Mnoštvo je zabavnih i sportskih aktivnosti za mlade i velike, uključujući Action Water Park koji nudi atrakcije za sve uzraste.

Sunčana obala također ima živahno obalno šetalište koje se proteže duž cijele plaže do povijesnog grada Nesebara koji je pod zaštitom UNESCO-a. Šetnica je puna ugodnih restorana, kafića i štandova na kojima možete uživati u domaćoj kuhinji. Tijekom ljetne sezone u naselju se održavaju festivali, koncerti i druga kulturna događanja koja jamče nezaboravna iskustva za sve generacije.

Zašto kupovati MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Specijalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok raspon provjerenih stanova i kuća. Naše usluge ne uključuju samo prodaju nekretnina, već i kompletne usluge upravljanja i postprodaje kako biste svoju nekretninu iskoristili na najbolji mogući način.

Kat
4
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
64 m2
Korisna površina
56.32 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00