2 sobe u kompleksu Green Paradise 2, top cijena, Primorsko

Primorsko, Bugarska – ID 5884
64,000 €
Područje 59 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/5
More 460 m
Stanje Gotovo

Nudimo potpuno opremljen 2-sobni stan u blizini plaže (450 metara), vodenog parka (150 metara) i središnjeg gradskog šetališta (250 metara), smješten u privatnom kompleksu Green Paradise 2, u Primorsku, Bugarska. U cijenu je uključen namještaj i oprema prema trenutnim slikama. Raspored prostorija je sljedeći: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om, balkon. Stan se nalazi na četvrtom katu od pet etaža i veličine je 59 m2. Green Paradise 2 je rezidencijalni kompleks za potpuni ljetni odmor uz more i cjelogodišnji život, smješten na slikovitoj lokaciji turističkog naselja Primorsko. Područje je okruženo hrastovom šumom. Kompleks oplemenjenog zatvorenog prostora na kojem se nalaze tri vanjska bazena sa zonom za opuštanje, unutarnji bazen, fitnes, SPA, recepcija, roštilj, dječje igralište, parking. 24/7 osiguranje i video nadzor. Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje. Nekretnina pogodna za cjelogodišnji život i iznajmljivanje. Vrlo povoljna cijena! Preporučujemo!

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju. Organiziramo iznajmljivanje i upravljanje imovinom za naše klijente diljem bugarske obale.

O Primorskom: Najduže pješčane plaže na obali Crnog mora koje se protežu više od 10 kilometara, gostoljubivost lokalnog stanovništva i mogućnost komunikacije na češkom, samo su neki od razloga zašto Primorsko privlači brojne turiste svake godine. Izvorno malo ribarsko mjesto 50 km južno od odmarališta Burgas, postalo je popularno turističko odmaralište za većinu čeških turista. Ovdje ćete pronaći jednu od najdužih i najljepših pješčanih plaža bugarske rivijere, koja je poznata po svom bijelom pijesku, čistoj vodi i postupnom ulasku u more.

Od 1994. godine Primorsko je nositelj simbola Plave zastave. Plava zastava je simbol koji označava plaže ili luke koje zadovoljavaju ekološke standarde. Za dobivanje zastave potrebna je čistoća vode i recikliranje otpada, plaže također moraju imati pristup bez barijera i biti opremljene zdravstvenim ustanovama, informativnim centrom, elementima za zabavu, toaletima i kabinama za presvlačenje.

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Područje
59 m2
Korisna površina
51 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
220 m
Liječnik
320 m
Kafić
110 m
Restoran
20 m
Bar
110 m
Škola/vrtić
160 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00