3+1 dvoetažni penthouse u Paphosu

Pafos, Cipar – ID 13385
500,000 €
Područje 180 m2
Izgled 3+1
Pod 2/2
More 4 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Paphos je turističko središte otoka i trenutno vrlo potencijalno mjesto za ulaganja. Trenutno se projekt gradi uz dva američka sveučilišta: American University of Beirut i Neapolis University, ovdje možemo očekivati povrat od 5 do 7% godišnje. Tu je zračna luka i nekoliko golf klubova.

Kompleks nudi privatnost i opuštanje stanovnicima i njihovim obiteljima te pruža idealno okruženje za ugošćavanje prijatelja i obitelji. Arhitektura savršeno kombinira moderan dizajn s visokokvalitetnom završnom obradom i mediteranskim ugođajem, stvarajući prekrasne domove u izvrsnom okruženju. Ovaj novodovršeni kompleks nalazi se oko velikog zajedničkog bazena u popularnom rezidencijalnom području, unutar kratke udaljenosti vožnje do svih glavnih gradskih sadržaja kao što su Kings Avenue Mall, javne škole, trgovine i restorani.

Ova gradska kuća s dvije spavaće sobe ima suvremeni dizajn iznutra i izvana te ima privatni vrt idealan za one koji žele iskusiti mediteranski način života na otvorenom. Moderne završne obrade dodaju eleganciju prostorima otvorenog plana, koji imaju tradicionalni raspored s dnevnim boravkom/blagovaonicom i odvojenom kuhinjom u prizemlju. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe, glavna ima natkriveni balkon i vlastitu kupaonicu, a tu je i druga prostrana spavaća soba i obiteljska kupaonica. Ova gradska kuća je prostrana na 146 m² i uključuje natkriveni parking, klima uređaj u svakoj sobi i solarno grijanje.

Opremljen sa:

Moderna kuhinja i kupaonica, velika natkrivena veranda, vlastiti parking

Vodimo brigu o upravljanju nekretninama i najmu od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje. Vaš MNM tim.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+1
Pogled na more
YES
Područje
180 m2
Korisna površina
147 m2
Terasa
20 m2
Balkon
YES
Garaža
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00