3 sobe sa pogledom na more, jedan od najboljih kompleksa na obali, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 7306
214,000 €
Područje 122 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/5
More 200 m
Naknada za uslugu 8 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vašoj pažnji luksuzan 3-sobni, 122m2, koji se nalazi na drugom katu od pet katova, u jednom od najboljih kompleksa - Casa Real, u Svetom Vlasu, Bugarska. Raspored prostorija je ulazni hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonica s wc-om i terasa s pogledom na more i bazen. U cijenu je uključen namještaj i oprema prema slikama.

Kompleks u kojem se apartman nalazi smatra se jednim od najboljih na obali. Na njenom području nalaze se dva bazena, restoran, bar, spa centar, dječje igralište, veliki, dobro održavani prostor s raznim biljkama i cvijećem, postoji direktan pristup uređenoj plaži.

Naknada za održavanje iznosi 8€/m2 godišnje.

Stan je pogodan za cjelogodišnje korištenje. Odlična ponuda, topla preporuka!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Sveti Vlas je prijatan grad u podnožju Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog resorta je stvarno mala. Neće proći dugo i dva će se grada spojiti zahvaljujući gradnji u vrlo posjećenom i popularnom Sunčanom bregu. Lokalitet Sveti Vlas ima relativno zanimljivu povijest, ali s turističkog aspekta svakako još čeka svoj procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se otprilike 13 kilometara od grada Nesebara, poznatog kako među turistima tako i među ljubiteljima zanimljivih znamenitosti. Sveti Vlas je mirnije mjesto bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoj obali.

U mjestu se nalazi nekoliko manjih plaža, pješčanih i šljunčanih. More je ovdje čisto, a ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu je okrenuta prema jugu. Pijesak je sitan, zlatan, ali u okolici ima i romantičnih kamenih plaža. Jedinstven spoj čistog planinskog zraka, morske klime i prekrasne prirode. Ljetne dane karakteriziraju mirna jutra i relativno svježa, nevjerojatno ugodna poslijepodneva. Jedinstvena duga, topla i tiha jesen. Posljednjih nekoliko godina sredinom prosinca bilježe se temperature od 15 stupnjeva. Zima ovdje ne traje duže od mjesec dana. Idealan izbor za korištenje tijekom cijele godine, klima dokazano jako dobro pridonosi ljudskom zdravlju.

Zahvaljujući činjenici da je grad smješten na padini, možete posjetiti šumoviti planinski masiv i ugodno šetati. Cijene su ovdje vrlo povoljne. Ugodno vrijeme u kombinaciji s vlažnim morskim zrakom idealno je za sve koji žele uživati u ugodnom odmoru u okruženju. Ovim turistima Sveti Vlas nudi ugodnu alternativu. Ovdje možete upiti jedinstvenu atmosferu i uživati u poznatoj gostoljubivosti lokalnog stanovništva. Sveti Vlas je idealno mjesto za one koji žele provesti miran odmor u prekrasnoj prirodi, kao i za obitelji s djecom.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
122 m2
Korisna površina
107 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
370 m
Liječnik
560 m
Kafić
170 m
Restoran
20 m
Bar
20 m
Škola/vrtić
730 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00