3 sobe u luksuznom i rekreativnom stambenom projektu, samo 250m od mora, Golem, Albanija

Golem, Albanija – ID 13288
122,500 €
Područje 86 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/7
More 250 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu i upravljanje, od rukovanja dokumentacijom, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do renoviranja, najma uključujući transfere iz zračne luke, prijave i odjave gostiju, čišćenja, oglašavanja na Bookingu i besplatno naplatiti na našoj web stranici.

Ulaganje u razvojne projekte s našom tvrtkom sigurno je i osigurano na više razina. Sve transakcije potkrijepljene su ugovorima o jamstvu i zaštićene su sveobuhvatnom pravnom uslugom. Jamčimo nesmetan prijenos vlasništva i pažljivu zaštitu financija naših klijenata. U bliskom smo kontaktu s klijentima tijekom cijelog razdoblja izgradnje, a kasnije i nakon odobrenja. Oslanjamo se na profesionalnost i surađujemo samo s projektantima koji imaju više od 30 godina iskustva u građevinskoj industriji. Novu nekretninu možemo opremiti točno prema željama i zamislima klijenta. Naši stručnjaci će predložiti odgovarajuće rješenje po optimalnoj cijeni.

Predstavljamo vam 3-sobni stan u ambicioznom razvojnom projektu koji nudi moderan i kvalitetan život na prestižnoj lokaciji Golem. Ovaj kompleks će uključivati ne samo udobne stambene jedinice, već i vrhunski hotel i vodeni park koji će biti na raspolaganju stanovnicima i posjetiteljima. Sada investitori imaju jedinstvenu priliku dobiti stanove u ovom projektu po povoljnim cijenama. Nakon završetka izgradnje očekuje se povećanje vrijednosti nekretnine, što će dovesti do poskupljenja investicije. Plaćanje je podijeljeno na rate. Kompleks se nalazi u atraktivnom dijelu Golema, samo 250 metara od lijepe i čiste plaže koja je popularna među turistima. Lokacija nudi sve građanske pogodnosti, uključujući restorane, trgovine i usluge otvorene tijekom cijele godine. Zahvaljujući dobro razvijenoj infrastrukturi, život u ovom kompleksu bit će udoban i praktičan za sve stanovnike. Kompleks će uključivati i moderne poslovne prostore koji će nuditi razne usluge i trgovine u samom mjestu stanovanja. Ovaj element povećava atraktivnost kompleksa ne samo za stanovnike, već i za posjetitelje i turiste. Cjelokupni izgled kompleksa djelovat će moderno i kvalitetno, predstavljat će luksuzan život na visokoj razini koji će zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Ulaganje u ovaj projekt pogodno je i za povećanje kapitala i za iznajmljivanje. Kompleks je također idealan za osobnu upotrebu, bilo kao stalni boravak ili nekretnina za odmor.

Prilikom primopredaje svaki stan će biti opremljen pločicama, stolarijom, okrečen i sa potpuno opremljenom kupaonicom.

Golem je slikovito ljetovalište smješteno u blizini grada Drača, poznato po prekrasnim plažama i čistom moru. Ovo je mjesto idealno za one koji traže miran odmor uz jednostavan pristup modernom gradskom životu. Golem nudi ne samo opuštanje na pješčanim plažama, već i bogat izbor restorana, kafića i trgovina koji su otvoreni tijekom cijele godine. S izvrsnim prometnim vezama i blizinom glavnih turističkih atrakcija, Golem je popularno odredište za odmor i ulaganje u nekretnine.

Kat
3
Broj katova
7
Izgled
3+kk
Područje
86 m2
Korisna površina
86.5 m2
Balkon
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00