Apartman u Premanturi, Istra, samo 500 m od plaže

Medulin, Premantura, Hrvatska – ID 14114
175,000 €
Područje 53 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/2
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju prekrasan apartman u visokom potkrovlju zgrade sa ukupno 7 apartmana, smješten u mirnom dijelu naselja Premantura, samo 500 m od plaže.

Stan neto korisne površine 53 m² sastoji se od hodnika, kuhinje povezane sa dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i terase od 11 m². Stanu pripada i parkirno mjesto površine 17,6 m².

Stanari također imaju na raspolaganju 1.000 m² zajedničkog dvorišta.

Financijske mogućnosti

Nudimo mogućnost odgode plaćanja dijela cijene stana. Prilikom potpisivanja ugovora plaća se 50% cijene, a ostatak se može platiti beskamatno na rate (3-5 godina).

Ova nekretnina odlična je investicija za turistički najam ili kao nekretnina za odmor u blizini plaže.

Premantura je prekrasan gradić smješten na najjužnijoj točki istarskog poluotoka u Hrvatskoj. Ovo mjesto je popularno turističko odredište zbog svoje bogate prirodne ljepote, povijesnog šarma i izvrsnog položaja uz more.

Premantura je najpoznatija po neposrednoj blizini zaštićenog krajolika Kamenjak koji nudi prekrasan krajolik, skrivene uvale, čisto more te bogatu floru i faunu. Kamenjak je idealno mjesto za ljubitelje prirode koji mogu uživati u planinarenju, vožnji biciklom, ronjenju ili jednostavno opuštanju na nekoj od brojnih netaknutih plaža.

Plaže u okolici Premanture uglavnom su kamenite i šljunčane, ali nude prekrasno čisto more i mirno okruženje. Mnoge su lako dostupne i pogodne za obitelji s djecom, dok neke skrovitije plaže nude mir i privatnost onima koji žele pobjeći od gužve i buke.

Premantura ima bogatu povijest koja seže u antičko doba. Mjesto je poznato po tradicionalnim kamenim kućama i uskim uličicama koje stvaraju autentični ugođaj mediteranskog života. Lokalna crkva sv. Lovre iz 17. stoljeća jedan je od glavnih povijesnih spomenika i vrijedi je posjetiti.

U Premanturi i okolici pronaći ćete brojne restorane i konobe koji nude tradicionalnu istarsku kuhinju. Posjetitelji mogu kušati svježe plodove mora, domaću tjesteninu, tartufe i renomirana istarska vina.

Osim prirodnih ljepota i gastronomskih doživljaja, Premantura nudi i razne sportsko-rekreativne aktivnosti. U ljetnim mjesecima ovdje se održavaju razna kulturna događanja, koncerti i festivali koji privlače kako lokalno stanovništvo tako i turiste.

Premantura je lako dostupna automobilom i javnim prijevozom. Nalazi se otprilike 10 km južno od Pule, gdje se nalazi međunarodna zračna luka koja povezuje ovo područje s mnogim europskim destinacijama. Dobra cestovna povezanost osigurava lak pristup gradu i okolici.

Premantura je odlično mjesto za one koji traže mirno i lijepo mjesto za odmor, s bogatom prirodnom i kulturnom ponudom. Idealna je destinacija za obitelji, parove i pojedince koji žele uživati u pravom istarskom gostoprimstvu i ljepoti Jadranskog mora.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
53 m2
Korisna površina
50 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00