Dva stana s pogledom na more, kompleks Victoria, Kavarna

Kavarna, Bugarska – ID 9404
53,000 €
Područje 90 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/5
More 1 000 m
Naknada za uslugu 320 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju dva prostrana apartmana, svaki površine 2 sobe, svaki ukupne površine 90 m2, stanovi se nalaze na drugom katu kompleksa Victoria u Kavarni. Svaki apartman se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, ostave, kupaonice s wc-om i terase s pogledom na more.

Kompleks Victoria se nalazi u blizini centralne plaže, udaljenost je 1000 metara. Svi apartmani ovdje imaju prekrasan pogled na more. Kompleks ima veliki bazen, prekrasan vrt i parking. Naknada za održavanje za svaki stan iznosi 600 BGN godišnje, otprilike 320 €. Cijena je za jedan apartman.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MOŘE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na koštano-mišićni sustav.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
90 m2
Korisna površina
67 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
2 km
Liječnik
2 km
Kafić
2 km
Restoran
200 m
Bar
380 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00