Građevinsko zemljište sa pogledom na more u Herceg Novom

Herceg Novi, Crna Gora – ID 12621
85,000 €
Područje 558 m2
More 500 m
Sezona Cijela godina

Prodaje se plac na lokaciji Jošice, u blizini grada Herceg Novog. Ukupna površina zemljišta je 558 m2 i nalazi se 500 m od mora. Zemljište ima urbanističko tehničke uvjete. Na parceli se može graditi mješoviti objekt bruto površine 250m2 sa jednom nadzemnom etažom. Maksimalna katnost: 2 nadzemne etaže.

Zemljište se nalazi u blizini glavne ceste.

Komunikacijske mreže (voda, struja, kanalizacija) su u blizini.

Herceg Novi je slikoviti primorski gradić smješten na obali Bokokotorskog zaljeva u Crnoj Gori. Poznato je po bogatoj povijesti, prekrasnoj prirodi i slikovitim plažama. Stari grad Herceg Novi nudi uske ulice, povijesne spomenike i impresivne tvrđave koje privlače posjetitelje iz cijelog svijeta. Osim povijesnog naslijeđa, Herceg Novi ima i bogat kulturni život, s brojnim festivalima, koncertima i umjetničkim događanjima tijekom cijele godine. Zahvaljujući ugodnoj mediteranskoj klimi i širokom spektru rekreativnih aktivnosti, Herceg Novi je popularna destinacija za turiste i one koji traže drugi dom na obali.

Pogled na more
YES
Područje
558 m2
Izgrađeno područje
100 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00