Lifestyle 3, Ravda, Bugarska

Ravda, Bugarska – ID 14661
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Nudimo vam prekrasne apartmane koji se nalaze u kompleksu Lifestyle 3 u popularnom ljetovalištu Ravda u Bugarskoj.

Apartmani su dio kompleksa Lifestyle 3, koji se nalazi 300 metara od plaže Južna Ravda i 500 metara od glavne plaže Ravda. Kompleks nudi širok raspon sadržaja, uključujući bazen za djecu i odrasle, prostor za opuštanje i dječje igralište. Plaža Aurelia (1,7 km) i popularni Action Aqua Park (8,9 km) nalaze se u blizini. Za maksimalnu udobnost, kompleks također nudi plaćeni prijevoz do zračne luke Burgas, koja je udaljena samo 24 km.

Zahvaljujući položaju stana na višem katu, moći ćete uživati u prekrasnom pogledu na more. Kompleks se fokusira na sigurnost i udobnost stanovnika.

MOJE IMANJE UZ MORE nudi širok izbor provjerenih i kvalitetnih nekretnina na bugarskoj obali. Naša tvrtka pomoći će vam pronaći idealnu nekretninu prema vašim zahtjevima i osigurati da vaša investicija ostane vrijedna. Mi smo lokalni stručnjaci koji rade u Bugarskoj tijekom cijele godine. Pružamo kompletne usluge od kupovine, iznajmljivanja do upravljanja imovinom i postprodajnih usluga na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloj, Pomorije i dr.

Pobrinut ćemo se za vašu imovinu od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu. Kupnjom naša suradnja ne prestaje, već počinje.

Tim MNM

Ravda je mirno ljetovalište, 30 km sjeverno od Burgasa. Naselje nudi prekrasne pješčane plaže, ugodnu atmosferu i širok izbor restorana, trgovina, barova i drugih atrakcija. Ravda je idealna za obitelji s djecom i sve one željne odmora daleko od užurbanih turističkih središta. U blizini se nalazi povijesni grad Nesebar, UNESCO-va svjetska baština, što dodatno povećava atraktivnost ove lokacije.

Jedinice u kompleksu

Namješten 2 sobe, pogled na more, Kompleks Lifestyle 3, Ravda
pogled na more Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija
71 m2
2+kk
5/6
300 m
96,900 €
Šipka vpravo
Pogled na more
YES
Bazen
bazeni
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00