Lijepa 1 soba s pogledom na bazen, 350m od plaže, Sunset Beach 3, Sunny Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 14774
44,900 €
Područje 43 m2
Izgled 1+kk
Pod 1/6
More 350 m
Naknada za uslugu 360 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Nudimo na prodaju prostrani 1-sobni stan sa velikom terasom na Sunčanoj obali

Stan od 43,10 m² koji se nalazi u prizemlju peterokatnog privatnog kompleksa SunSet Beach 3 u Sunny Beachu, Bugarska. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice s wc-om i velike terase s pogledom na bazen. Nekretnina je u izvrsnom stanju te je idealna za iznajmljivanje ili kao investicijska nekretnina uz more.

Sadržaji i pogodnosti kompleksa SunSet Beach 3:

Kompleks SunSet Beach 3 nalazi se samo 350 metara od prekrasne plaže, u zoni sa svim sadržajima i odličnom prometnom povezanosti. Omogućuje izravne veze s gradovima Nesebar, Svatý Vlas i Elenite. Kompleks nudi niz usluga i sadržaja za udobnost vlasnika i njihovih gostiju:

Bazen s dijelom za djecu

Opuštanje u jacuzziju

Bar uz bazen i kafić

Cjelogodišnji sigurnosni nadzor i upravljanje

Praonica i kemijsko čišćenje

Zelene površine za odmor

Iznajmljivanje automobila i turističke usluge

Transferi do zračne luke

Parkiralište

Godišnja naknada za održavanje iznosi 360 €.

Prednosti posjedovanja apartmana uz more na Sunčanoj obali

Sunčana obala jedno je od najtraženijih turističkih odredišta u Bugarskoj zahvaljujući svojoj 8 km dugoj pješčanoj plaži i blagoj klimi. Idealno je mjesto za obiteljski odmor i za mlade koji će ovdje pronaći bogate mogućnosti zabave. Naselje nudi živahno šetalište s brojnim restoranima, kafićima i trgovinama. Zbog blizine povijesnog Nessebara, ovo je mjesto odlična polazna točka za istraživanje ljepota bugarskog Crnog mora.

Plaža je vrlo pristupačna i za obitelji s malom djecom zahvaljujući sitnom svijetlom pijesku i postupnom ulasku u more koji osigurava sigurno kupanje.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Mi smo stručnjaci za prodaju i upravljanje nekretninama u Bugarskoj. Pomoći ćemo Vam da investirate u kvalitetne i provjerene nekretnine koje neće izgubiti na vrijednosti. Nudimo kompletne usluge, uključujući iznajmljivanje i postprodajne usluge, u područjima kao što su Sunčev breg, Sveti Vlas, Nesebar, Pomorije, Ravda i druga. Naše usluge uključuju cjelovito upravljanje nekretninom od A do Ž, a na nas se možete osloniti i nakon kupnje nekretnine.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska nudi niske cijene nekretnina, stabilno gospodarstvo i rastući turizam. Ulaganje u stan na Sunčanoj obali pruža visok potencijal za zaradu od najma, bilo kratkoročnog ili dugoročnog. Sa svojom blizinom odmarališta Nesebar i brojnih atrakcija, kao što je lokalni Aqua Park Action, Sunny Beach je odlično mjesto kako za investitore tako i za one koji traže svoj dom iz snova uz more.

Kontaktirajte nas za više informacija i rado ćemo vam pomoći pronaći pravu nekretninu na bugarskoj obali Crnog mora!

Kat
1
Broj katova
6
Izgled
1+kk
Područje
43 m2
Korisna površina
37.93 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00