Lijepa 1 spavaća soba s pogledom na bazen u kompleksu Sunny View South, Sunny Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 14754
46,900 €
Područje 38 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/5
More 600 m
Naknada za uslugu 5 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam 1-sobni stan u kompleksu Sunny View South, Sunny Beach, Bugarska

Nudimo vam prostrani 1-sobni stan ukupne površine 38 m², koji se nalazi na drugom katu peterokatnog kompleksa Sunny View South na Sunčanoj obali u Bugarskoj. Stan je pogodan za stalni boravak ili kao investicija za iznajmljivanje.

Raspored stana:

Dnevni boravak s kuhinjom

Kupaonica sa WC-om

Balkon s pogledom na bazen

Sadržaji i pogodnosti kompleksa Sunny View South

Kompleks Sunny View South nalazi se u južnom dijelu Sunčane obale, samo 600 metara od prekrasne pješčane plaže. Ova pogodna lokacija pruža stanovnicima mirno i ugodno okruženje, dok je centar naselja sa širokim izborom trgovina, restorana i kafića unutar pješačke udaljenosti. U blizini kompleksa nalazi se i autobusno stajalište s redovitim vezama do obližnjih gradova i odmarališta.

Oprema kompleksa:

Bazen sa zonom za opuštanje

Igralište

Restoran i bar

24-satna recepcija

24-satno osiguranje

Parking za stanare

Lift za jednostavan pristup svim katovima

Godišnja naknada za održavanje iznosi 5€/m².

Zašto investirati u nekretninu na Sunshine Coastu?

Sunny Beach je najveće i najpopularnije ljetovalište na bugarskoj crnomorskoj obali, poznato po izvrsnim klimatskim uvjetima, 8 km dugoj pješčanoj plaži i širokom rasponu aktivnosti i usluga. Naselje nudi izvrsnu infrastrukturu, živahno šetalište, brojne restorane, barove i noćne klubove. Blizina povijesnog grada Nesebara, uvrštenog na UNESCO-ov popis, čini ovo područje još privlačnijim.

Plažu u Sunčanom bregu karakterizira sitni svijetli pijesak i postupan ulazak u more, što je idealno za obitelji s malom djecom ili neplivače. Osim opuštanja na plaži, možete uživati i u raznim vodenim sportovima i aktivnostima. Odmaralište se također može pohvaliti zabavnim parkovima, uključujući popularni Action Aquapark, gdje ćete pronaći vodene tobogane, bazene, hidromasažne kade i mnoge druge atrakcije za sve uzraste.

Zašto kupiti nekretninu od MOJE IMANJE UZ MORE?

Specijalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok izbor kvalitetnih i provjerenih stanova u odmaralištima kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i druga. Naše usluge uključuju kompletno upravljanje imovinom, najam i usluge nakon prodaje, čineći ulaganje u naše nekretnine bez muke i isplativim.

Naše prednosti:

Temeljito provjerene ponude: Nudimo samo kvalitetne i provjerene nekretnine.

Cjelogodišnja podrška: Na lokaciji smo tijekom cijele godine i pružamo cjelokupno upravljanje imovinom.

Potpuna usluga: Pomažemo u cijeloj administraciji, održavanju i najmu kako biste se mogli usredotočiti na svoju investiciju bez brige.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska nudi povoljne mogućnosti ulaganja zahvaljujući povoljnim cijenama nekretnina, rastućoj turističkoj popularnosti i stabilnom gospodarstvu. Odmarališta kao što su Sunčana obala i Sveti Vlas idealna su za sezonski najam, s visokim potencijalom zarade. Izvrsna prometna dostupnost i atraktivan položaj čine Bugarsku odličnim izborom za one koji traže nekretnine za odmor ili ulaganje uz more.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovoj izuzetnoj ponudi! Nudimo kompletnu uslugu i stručne savjete za sve one koji traže nekretnine na bugarskoj obali Crnog mora.

Kat
2
Broj katova
5
Izgled
1+kk
Područje
38 m2
Korisna površina
33.44 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
340 m
Liječnik
380 m
Kafić
340 m
Restoran
360 m
Bar
360 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00