Luksuzna 1 spavaća soba, privatna plaža i pristanište uz more na Cipru

Trikomo, Cipar – ID 9820
117,000 €
Područje 38 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/2
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ekskluzivno zastupajući naše klijente i po super cijeni, nudimo prekrasan 1 sobni stan s djelomičnim pogledom na more u drugoj fazi jednog od najboljih ljetovališta na Cipru. Trenutna cijena od developera je puno viša za cca 35-40%, stoga je cijena konačna, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Vlasnik prodaje zbog kupnje veće nekretnine.

Broj jedan smo na tržištu s više od 1000 zadovoljnih klijenata uz more, pogledajte naše recenzije. Pratite naše investicijske ture na našoj web stranici.

Velika prednost je činjenica da naselje ima vlastitu plažu, gdje se nalaze ležaljke i kućice namijenjene stanovnicima projekta. Tu je i prekrasan mol s ležaljkama i boksevima gdje možete naručiti npr. osvježavajuće piće. Pristup plaži je podvožnjakom ispod ceste. Stanovnici moraju koristiti infrastrukturu obje faze projekta. Na Cipru postoji vrlo malo sličnih odmarališta.

Apartman ima 34 m2 i balkon od 2,5 m2, nalazi se odmah uz podvožnjak do plaže, tako da ćete imati najkraći put do plaže iz cijele druge faze projekta i svu komercijalnu infrastrukturu nadohvat ruke. Kako je stan u izgradnji, fotografije su iz analognog stana u prvoj fazi.

Pribor za projekt:

U sklopu projekta su: vanjski bazen, zatvoreni bazen, vodeni park, biciklističke i pješačke staze, fitness, spa/masažno - beauty centar, tenisko, košarkaško i odbojkaško igralište, restoran, caffe bar, terasa, beach bar, postoji dječji klub i mnoge druge društvene aktivnosti.

Bolnica i najveće sveučilište na Cipru, koje je priznato diljem svijeta, nalaze se u neposrednoj blizini projekata.

Udaljenost od zračne luke Larnaca je 70 km, udaljenost od zračnih luka Ercan i Nicosia je 45 km. Do Famaguste 20 km, Kyrenia 40 km, Korenium golf club 35 km. Na Cipru ste za 3 sata leta. Što god vas zanima, mi ćemo vam savjetovati. Fizički smo tamo.

Isporuka travanj 2024.

Obročna otplata do siječnja 2025. bez povećanja!

Fotografije su iz analognog stana u prvoj fazi.

Plan plaćanja

70% do travnja 2024., ostatak do siječnja 2025

Naknade iznad osnovne cijene: PDV, režije, infrastrukturni doprinos, pravne usluge, namještaj i tehnika - osnovni elementi su uključeni u cijenu.

Za ukupnu cijenu i postupak, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Prvi smo Vam ponudili mogućnost ulaganja u nekretnine u inozemstvu. Jedna smo od malih tvrtki na otoku koja će Vam pružiti sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući i najam Vaše nekretnine. Pažljivo birajte partnera, uštedjet ćete mnogo vremena i novca.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući iznajmljivanje vaše nekretnine na airbnb-u i prijevoz do zračne luke.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
1+kk
Pogled na more
YES
Područje
38 m2
Korisna površina
34 m2
Balkon
3 m2
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
3 km
Liječnik
10 km
Kafić
250 m
Restoran
350 m
Bar
420 m
Škola/vrtić
7 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00