Luksuzni 3 sobe, jedinstven pogled na more, Primorsko

Primorsko, Bugarska – ID 6013
380,000 €
Područje 146 m2
Izgled 3+kk
Pod 5/5
More 10 m
Naknada za uslugu 12 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo

Nudimo vašoj pozornosti nevjerojatno lijep 3-sobni stan u blizini centra i odmah do južne plaže u butik kompleksu na rivi u Primorskom, Bugarska. Specifičan 3-sobni stan veličine 146 m2 nalazi se na zadnjem petom katu i ima veliku, prekrasnu terasu. Zgrada je projektirana tako da se sa svih prozora vidi more, slikovita plaža, zaljev rijeke Ďábelská i vrhovi planinskog masiva Strandža prekriveni stoljetnim šumama. Kompleks se nalazi na južnoj plaži, u blizini središnjeg dijela grada iu neposrednoj blizini svih sadržaja koje Primorsko nudi. Konstrukcija i završni radovi izvedeni su od najkvalitetnijih materijala prema europskim standardima, što stvara osjećaj luksuza, udobnosti i ugodnog rasporeda. Vama i Vašim gostima u kompleksu su na raspolaganju:

Recepcija

Osiguranje i videonadzor

Potpuno zatvoren prostor

Bazen s dijelom za djecu

Igralište

Restoran

Spa i teretana

Chill out zona s barom i hidromasažnom kadom na krovu kompleksa

Podzemni parking

Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.

Stanovi se prodaju namješteni. Budući vlasnici imaju mogućnost korištenja usluga upravljanja stanom.

Za svaki posjet potpisuje se protokol. Ekskluzivna ponuda. Preporučujemo!

Naš najveći ponos su naši zadovoljni kupci.

Uvijek iznova jačamo svoj prestiž i sigurnost stručnim savjetima i razmjenom mišljenja s našim klijentima koji su dugogodišnji korisnici nekretnina koje su uspješno kupili prema planu na obećani datum.

U svakom predmetu koji vodimo, ne samo da brinemo o vama i dajemo stručne savjete, već i dodajemo vrijednost vašem životu i doprinosimo poboljšanju vaše ekonomske situacije, zahvaljujući dobrom ulaganju vašeg novca.

Naša veza ne završava kupnjom, ona tek počinje! Vaši smo susjedi i partneri, i to ne samo za cijelo vrijeme vlasništva odabrane nekretnine.

Zaštitite svoj novac od megainflacije mudrim ulaganjem u vlastitu nekretninu na plaži. Cijene u Bugarskoj su JOŠ UVIJEK upola niže u usporedbi s ostalim zemljama EU.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju. Organiziramo iznajmljivanje i upravljanje imovinom za naše klijente diljem bugarske obale.

O Primorskom: Najduže pješčane plaže na obali Crnog mora koje se protežu više od 10 kilometara, gostoljubivost lokalnog stanovništva i mogućnost komunikacije na češkom, samo su neki od razloga zašto Primorsko privlači brojne turiste svake godine. Izvorno malo ribarsko mjesto 50 km južno od odmarališta Burgas, postalo je popularno turističko odmaralište za većinu čeških turista. Ovdje ćete pronaći jednu od najdužih i najljepših pješčanih plaža bugarske rivijere, poznatu po bijelom pijesku, čistoj vodi i postupnom ulasku u more.

Od 1994. godine Primorsko je nositelj simbola Plave zastave. Plava zastava je simbol koji označava plaže ili luke koje zadovoljavaju ekološke standarde. Za dobivanje zastave potrebna je čistoća vode i recikliranje otpada, plaže također moraju imati pristup bez barijera te biti opremljene zdravstvenim ustanovama, informativnim centrom, elementima za zabavu, toaletima i kabinama za presvlačenje.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
146 m2
Korisna površina
129 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
100 m
Liječnik
170 m
Kafić
10 m
Restoran
30 m
Bar
130 m
Škola/vrtić
280 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00