Luksuzni 3+1 u najluksuznijim projektima uz more na Cipru

Trikomo, Cipar – ID 6079
362,000 €
Područje 157 m2
Izgled 3+1
Pod 4/16
More 300 m
Stanje U izgradnji

Želite li sigurno zaštititi svoje financije od inflacije? Tražite li nekretninu na Cipru izravno od investitora? Već 10 godina smo Vaši predstavnici uz more u raznim zemljama svijeta. Mi sami posjedujemo nekretnine u tim destinacijama i savršeno poznajemo lokalno tržište.

Preporučamo prodaju velikog stana od 170m2 s terasom i pogledom na more u najluksuznijim projektima na Cipru, ovo je varljiva cijena koja će rasti tijekom izgradnje, stoga je izvrsna investicija za procjenu i naknadno iznajmljivanje u ovo luksuzno odmaralište.

Odajete li se više luksuza? Predstavljamo vam izniman i trenutno luksuzan projekt hotela uz more na sjevernom dijelu Cipra, projekt koji će podići razinu gradnje na otoku. Područje na kojem se nalazi projekt odabrano je kao najbolja investicija uz more za 2021. godinu prema izboru časopisa Forbes.

Trenutno preporučamo projekt po obmanjujućim cijenama, stoga nas ne ustručavajte kontaktirati, uskoro se mogu očekivati više cijene. Sa strane projekta je hotel s pet zvjezdica, gdje će biti najveći casino na otoku, što će privući više zainteresiranih za boravak.

Otplata je četiri do pet godina bez uvećanja (ovisno za koju se zgradu odlučite).

Budući da se infrastruktura (trgovine, restorani, kafići, barovi, toplice i dr.) proteže do treće nadzemne etaže, iz svih projektiranih jedinica pruža se pogled na more.

U kompleksu se nalaze jedinice tipa: 1 soba do 5+1, Penthouse jedinice na višim etažama će imati vlastiti bazen i jacuzzi na terasi.

Kratak opis projekta i infrastrukture:

Pet vrsta restorana (talijanski, lokalni, mediteranski, sushi bar i drugi), tri bazena od kojih je jedan infinity bazen, razni sportski i sportski prostori, parkovi, shopping centar u kojem će biti samo luksuzni brendovi. Toplice, fitness centri, trgovine i kafići.

Kazalište i KINO, Biciklistička staza, Pješačka staza, Mjenjačnica, Unutarnji teren za squash, Sauna, Parna kupelj, Masaža, Hammam, Unutarnji bazen, Teretana, Yoga - Pilates, 24-satno osiguranje i sustav kamera, Područja za aktivnosti i zabavu (automati za igrice / karaoke / soba s playstationom).

Čišćenje (usluga odvoza otpada), Usluga prijevoza, Ambulanta, Klub zdravlja, Iznajmljivanje bicikala, Sef, široko igralište, Kemijska čistionica, pranje i peglanje rublja, Frizerski i kozmetički salon / brijačnica, Dječji vrtić i klub za djecu (čuvanje djece), Supermarket, Snek bar Uz bazen. Višenamjenski salon za zabavu, proslave i konferencije, "Day Time" restoran i sala za doručak, Panaromic pool bar, "Steak House" restoran, Cigar bar, Lobby bar. Hookah/shisha bar, Pattiserie i još mnogo toga. Na upit šaljemo specifikaciju gornjeg interijera.

Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
4
Broj katova
16
Izgled
3+1
Pogled na more
YES
Područje
157 m2
Korisna površina
124 m2
Terasa
16 m2
Parkiralište
YES
Posao
120 m
Liječnik
650 m
Kafić
250 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00