Moderan apartman s pogledom na more, Primošten

Primošten, Hrvatska – ID 14254
170,000 €
Područje 48 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/3
More 250 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

U atraktivnoj novogradnji sa šest stambenih jedinica nudimo na prodaju prostrani jednosobni stan koji se nalazi na drugom, ujedno i najvišem katu zgrade. S površinom od 48,60 m², ovaj elegantni stan nudi otvoreni prostor u kojem se nalaze kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica. Tu je i ugodna spavaća soba, moderna kupaonica i prostrani balkon koji je idealno mjesto za jutarnji doručak uz kavu ili večernje opuštanje uz čarobne zalaske sunca.

Apartman S6 nalazi se u mirnom okruženju s kojeg se pruža prekrasan pogled na Primošten i okolicu. U blizini apartmana pronaći ćete sve potrebne gradske sadržaje, uključujući prvoklasne restorane i prekrasne plaže, koje su poznate kao popularna turistička destinacija.

Svakom stanu pripada jedno parkirno mjesto, što osigurava udobno parkiranje.

Apartman se nalazi samo 250 metara od mora i cca 800 metara od centra grada. Zbog blizine Zračne luke Split (39 km), ovaj apartman je lako dostupan za putovanje. Ova nekretnina je idealan izbor za ljubitelje mira, povijesti i mediteranskog načina života.

Između prekrasnih gradova Šibenika i Trogira smjestio se Primošten, slikoviti gradić bogate povijesti. Grad je poznat po izuzetnoj ljepoti, mediteranskom šarmu, slikovitom krajoliku i uskim kamenim uličicama starog grada koji se nalazi na poluotoku. Jedan od najvažnijih simbola Primoštena je brdo Gaj s kipom Gospe od Loreta, koja je zaštitnica grada. S ovog mjesta pruža se prekrasan pogled na okolni krajolik, a osim toga ovdje se održavaju razna kulturna događanja i događanja.

Ako ste zainteresirani za ovu nekretninu, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Rado ćemo vam pomoći u odabiru savršenog doma ili investicije koja će odgovarati vašim zamislima. Nudimo i mogućnost traženja nekretnina prema Vašim specifičnim zahtjevima, kako bismo Vam mogli pružiti kompletnu uslugu nekretnina u ovom prekrasnom dijelu Hrvatske.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
48 m2
Korisna površina
47 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00