Moderan i udoban apartman na otoku Čiovu, Okrug Gornji:

Ćiovo, Okrug Gornji, Hrvatska – ID 14253
185,000 €
Područje 62 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/4
More 500 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Nudimo Vam jedinstvenu priliku za kupovinu luksuznog apartmana na otoku Čiovu koji se nalazi u mirnom i atraktivnom dijelu Okruga Gornjeg. Ovaj apartman predstavlja savršen spoj udobnosti, stila i funkcionalnosti, idealan za svakodnevni život ili nezaboravan odmor.

Stan S4 se nalazi u prizemlju i ima neto površinu od 62,77 m². Raspored stana uključuje prostrano predsoblje, open space dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, dvije kupaonice, dvije spavaće sobe i balkon. Stan je pažljivo dizajniran kako bi pružio maksimalnu udobnost i stil za moderan život. Stanu pripada i bazen od 28 m² te vlastito parkirno mjesto u podzemnoj garaži, što osigurava udobnost i sigurnost Vašeg automobila.

Udobnost je osigurana tijekom cijele godine zahvaljujući podnom grijanju i klimatizaciji svih prostorija, osiguravajući ugodnu temperaturu i udobnost u svako godišnje doba.

Otok Čiovo nudi sve potrebne sadržaje u blizini Vašeg doma. U neposrednoj blizini nalaze se trgovine, škola, vrtić, pošta, dječja igrališta i restorani. Otok je poznat po prekrasnim plažama i jedinstvenoj mediteranskoj atmosferi koja privlači kako lokalno stanovništvo tako i turiste iz cijelog svijeta.

Osim toga, blizina Trogira, grada UNESCO-ve svjetske baštine, daje još veću vrijednost ovoj nekretnini. Trogir je s otokom Čiovom povezan s dva mosta, što omogućuje lak pristup ostalim atrakcijama i uslugama.

Ovaj stan predstavlja novi standard udobnosti, elegancije i funkcionalnosti. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoj komadić raja na otoku Čiovu. Ne propustite priliku živjeti život iz snova u ovoj ekskluzivnoj nekretnini koja će vam pružiti sve što vam je potrebno za savršen život na jednom od najljepših mjesta na Jadranu.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
62 m2
Korisna površina
55.46 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00