Moderan stan i vrt u Grebaštici

Grebaštica, Hrvatska – ID 14259
147,744 €
Područje 46 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/3
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo Vam moderan i atraktivan stan u mirnom dijelu Grebaštica koji se nalazi u prizemlju zgrade koja je trenutno u izgradnji.

Ovaj stan od 46,17 m² dizajniran je s naglaskom na udobnosti i funkcionalnosti, s pažnjom posvećenom detaljima.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, jedne spavaće sobe, kupaonice, zasebnog wc-a i hodnika.

Apartman uključuje natkrivenu terasu od 11,72 m², idealnu za opuštanje, te vrt od cca 15 m², koji nudi privatni zeleni prostor za opuštanje na svježem zraku.

Stan će biti opremljen podnim grijanjem u kupaonici, troslojnim staklima za bolju toplinsku izolaciju, električnim roletama, mrežama protiv insekata i klima uređajima koji osiguravaju maksimalnu udobnost i štedljivo stanovanje.

Jedno parkirno mjesto je dostupno.

Zgrada će također nuditi dječje igralište i sprave za vježbanje u vrtu, što je idealno za obitelji s djecom i sve koji preferiraju aktivan način života. Stan će biti useljiv u ljeto 2025. godine, a nalazi se samo 300 metara od mora, što omogućuje brz i jednostavan pristup plažama.

Grebaštica je slikovito primorsko mjesto smješteno južno od Šibenika, prema Splitu. Poznato je po čistom moru i prekrasnim šljunčanim plažama. Tisuće turista dolaze ovdje svake godine tijekom ljetne sezone kako bi uživali u odmoru u ovom atraktivnom ljetovalištu. Grebaštica se nalazi 15 kilometara južno od Šibenika i 15 kilometara sjeverno od Primoštena. Pristup Grebašticama je vrlo povoljan, jer se naselje nalazi neposredno uz autocestu D8.

Ako tražite idealnu nekretninu u blizini mora koja ispunjava vaše zahtjeve za kvalitetom i udobnošću, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo vam pomoći pronaći nekretnine prema vašim zahtjevima i idejama.

Za više informacija i dogovor o obilasku, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Područje
46 m2
Korisna površina
46 m2
Terasa
11.72 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00