Moderna vila s bazenom u Privlacama - idealno mjesto za odmor i zabavu

Privlaka, Hrvatska – ID 13239
630,000 €
Područje 573 m2
Izgled 4+kk
More 1 200 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Ova prekrasna moderna vila s bazenom nalazi se u Privlacama i osmišljena je kao mjesto za odmor i zabavu.

Odličan je izbor za stalni boravak, najam ili kao vikendica, jer je zahvaljujući svom povoljnom geografskom položaju odlično polazište za posjet drugim dalmatinskim gradovima (Zadar - 18 km, Nin - 4 km) i turističkim atrakcijama ( Sabunike - 1,5 km, Petrčane - 8 km), kao i obližnji otoci (Vir - 4 km, Pag - 32 km).

Vila se nalazi u mirnom okruženju svega 1,2 km od mora i 1 km od centra Privlake.

Sastoji se od kuhinje, blagovaonice i prostranog otvorenog dnevnog boravka s prekrasnim pogledom na terasu i bazen. Tu su i tri spavaće sobe sa svojim kupaonicama (ukupno 3 kupaonice), jedan odvojeni wc i ostava.

Klima je u svim sobama iu dnevnom boravku.

Vanjska terasa i bazen lako se povezuju s ljetnom kuhinjom i blagovaonom, savršenim za roštiljanje i opuštanje vani.

Zemljište je ograđeno i ima priključak na elektro mrežu i vodovod.

Izgradnja vile započela je u rujnu 2023. godine s planiranim završetkom u listopadu 2024. godine. Ukoliko se vila prodaje u fazi izgradnje, kupac ima mogućnost odabira podne obloge i sanitarija po dogovorenoj razini cijene. Trenutačni uvjeti plaćanja uključuju 30% plaćanja za budući kupoprodajni ugovor i ostatak po primitku uporabne dozvole po završetku izgradnje.

Privlaka je malo ribarsko i turističko mjesto udaljeno samo 15 minuta vožnje od grada Zadra, smješteno na velikom pješčanom poluotoku između kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Čisto more i duge, plitke pješčane uvale savršene su za potpuno opuštanje. Mjesto nudi sve potrebne sadržaje za ugodan i kvalitetan život: trgovine, restorane, poštu, polikliniku. Ljubitelji sporta i rekreacije koji se žele okušati u jedrenju ili surfanju pronaći će svoj rajski kutak u okolnim naseljima. Ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za miran i opuštajući obiteljski odmor u mediteranskom stilu.

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
573 m2
Zaplet
420 m2
Korisna površina
138 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
70 m2
Parkiralište
YES
Posao
1 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
1 km
Bar
2 km
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00