Na prodaju moderni stanovi u Kolašinu ispod planine Bjelasice

Kolašin, Crna Gora – ID 12551
70,962 €
Područje 27 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/4
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju moderne apartmane u Kolašinu koji se nalazi ispod planine Bjelasice. Kolašin je udaljen otprilike jedan sat vožnje od glavnog grada Podgorice i najveće zračne luke u zemlji. Ova regija je najveće zimsko turističko središte u Crnoj Gori sa 43 km skijaških staza i jedno od najbrže rastućih turističkih odredišta.

Kompleks se nalazi 2 km od centra Kolašina i 9 km od skijališta "Kolašin1450/1600-Bjelasica". Ova lokacija nudi izuzetnu prednost jer će blizina gradskih sadržaja i skijaškog centra zadovoljiti sve potrebe stanovnika tijekom zimskih i ljetnih mjeseci.

Stanovi su dizajnirani prema najnovijim arhitektonskim trendovima i predstavljaju savršenu kombinaciju funkcionalnosti, dizajna i visokih standarda. Svaki stan je pomno projektiran kako bi zadovoljio najviše standarde kvalitete života, s posebnom pažnjom na detalje i funkcionalnost prostora. Apartmani su orijentirani na jug i imaju velike prozore, što osigurava dosta dnevnog svjetla. Iz svih apartmana pruža se pogled na okolne planinske vrhove. Kompleks uključuje garažu, spremište za skije i finsku saunu, što omogućuje brz i optimalan povrat ulaganja u nekretninu zahvaljujući različitim modelima kupnje apartmana s brojnim pogodnostima u kojima kupci mogu uživati.

Kolašin je slikoviti planinski grad u Crnoj Gori, poznat po prekrasnoj prirodi i odličnim uvjetima za zimsku i ljetnu rekreaciju. Nalazi se u srcu planina i nudi nevjerojatan panoramski pogled. U zimskim mjesecima Kolašin je popularno mjesto za skijaše i snowboardere, zahvaljujući prostranim stazama i modernoj opremi. Ljeti se grad pretvara u raj za turiste koji vole otkrivati planinske staze, biciklističke staze i mirne kutke prirode.

Grad je dobro opremljen za ugodan život s obiljem restorana, kafića, trgovina i drugih usluga. Zahvaljujući svom strateškom položaju i lakoj dostupnosti iz glavnog grada Podgorice, Kolašin je idealno mjesto kako za stalni boravak tako i za rekreativne svrhe.

Ukoliko ovi stanovi ne ispunjavaju vaša očekivanja, rado ćemo vam pomoći pronaći nekretninu točno prema vašim zahtjevima. Nudimo širok izbor apartmana, vila i kuća u različitim cjenovnim kategorijama i na različitim lokacijama. Kontaktirajte nas i recite nam svoje želje - mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili za dogovor o razgledavanju ove izuzetne nekretnine.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
27 m2
Korisna površina
27 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00