Opremljen sa 2 sobe sa panoramskim pogledom na toplice Velingrad

Velingrad, Bugarska – ID 13055
93,500 €
Područje 68 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/4
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkrijte Bugarsku drugačije! Prekrasan stan u prekrasnom topličkom gradu Velingradu! Nudimo Vam 2 sobe u kvalitetnoj stambenoj zgradi u Velingradu. Ukupna površina je 68 m2, nalazi se na zadnjem četvrtom katu, orijentacija istok. Raspored prostorija: hodnik, prostrani dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i balkon s panoramskim pogledom.

Stambena zgrada se nalazi u najatraktivnijem dijelu Velingradskog lječilišta! Nekretnina se nalazi nedaleko od spa kompleksa s 5 zvjezdica iu blizini borove šume!!

U krugu se nalazi roštilj i privatni parking!!

Jedinstvena ponuda, preporuka!

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Velingrad je najveće lječilište u Bugarskoj, smješteno u slikovitim Rodopima! Poznat kao "lječilišna prijestolnica" Balkana, Velingrad već više od jednog stoljeća privlači turiste iz cijelog svijeta. Grad je poznat po svojim ljekovitim mineralnim izvorima i može se pohvaliti brojnim toplicama i wellness centrima koji nude niz tretmana za promicanje opuštanja i pomlađivanja. Od tradicionalnih bugarskih toplica do modernih termalnih bazena, posjetitelji se mogu prepustiti nizu terapija namijenjenih liječenju tijela i uma. Osim renomiranih toplica, Velingrad nudi obilje aktivnosti na otvorenom za ljubitelje prirode. Okolni Rodopi dom su brojnih pješačkih staza, a obližnja brana Batak nudi niz vodenih sportova, uključujući plivanje, ribolov i vožnju kajakom. Bilo da tražite opuštanje, avanturu ili kulturu, Velingrad ima mnogo toga za ponuditi. Zašto čekati? Otkrijte sami čari ovog čarobnog lječilišta!

Sofija - 125 km

Bansko-75 km

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
68 m2
Korisna površina
59.84 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00