Prekrasan 1-sobni stan u blizini Sjeverne plaže, Primorsko

Primorsko, Bugarska – ID 14669
47,800 €
Područje 38 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/4
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na našoj web stranici možete pronaći još 200 nekretnina u ovoj regiji!

Ekskluzivno zastupanje!

Prodaja stanova u Primorskom - Vaša prilika za život u blizini Sjeverne plaže

Nudimo na prodaju moderne apartmane različitih veličina i rasporeda na jednoj od najtraženijih lokacija na bugarskom Crnom moru - u Primorsku, u blizini popularne Sjeverne plaže. Stanovi su završeni po sistemu ključ u ruke, a fotografije su ilustrativne prirode. Trebate li pomoć pri kupnji namještaja i opreme, nudimo vam usluge po nenadmašnim cijenama koje uključuju sve od odabira do kompletne izvedbe.

Konkretni 1-sobni stan nalazi se na prvom katu, ukupne površine 38,21m2.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete dio prestižne zajednice u jednom od najpoželjnijih ljetovališta na bugarskoj obali.

Zašto investirati u stan u Primorskom?

Primorsko, koje nazivaju biserom Crnog mora, spada među najljepša ljetovališta u Bugarskoj. Grad je nagrađen plavom zastavom za kvalitetu plaža i čistoću mora. Njegove prostrane pješčane plaže protežu se duž obale i privlače ljubitelje sunca i mora iz cijelog svijeta. Ako više volite mirno okruženje uz more, ali istodobno čeznete za mogućnošću zabave, Primorsko vam nudi oboje u savršenom skladu.

Prirodne ljepote i doživljaji

Otkrijte ljepotu pješčanih dina u Primorskom, koje ovoj lokaciji daju jedinstven karakter i stvaraju slikovite krajolike za nezaboravne fotografije. Osim toga, dine štite grad od jakih vjetrova, što stvara ugodnu mikroklimu za opuštanje.

Primorsko također ima raznoliku ponudu noćnog života. Možete birati između elegantnih klubova, barova, tradicionalnih restorana ili uživati u mirnoj večeri na plaži s pićem u ruci. Gurmanska iskustva uključuju širok izbor restorana, kafića i bistroa u kojima možete uživati u svježim plodovima mora i regionalnim specijalitetima.

Najveće plaže na bugarskom Crnom moru

Primorsko se nalazi na poluotoku između Stomopolske lagune i Vražjeg zaljeva u podnožju planinskog masiva Strandža. Lokalne plaže su najveće i najduže na cijeloj bugarskoj obali, s ukupnom površinom od preko 1045 tisuća m². Svaka plaža ima svoj šarm i dio je slikovitog prirodnog okruženja koje privlači kako lokalno stanovništvo tako i turiste iz cijelog svijeta. Najpopularnije plaže uključuju:

"Arkutino"

“Ušće Ropotamo”

"Biser"

"Stomopol"

"Primorsko - sjever"

"Primorsko - jug"

"Đavolji zaljev"

"MMTs"

"Alep"

Zašto kupiti nekretninu od MOJE NEKRETNINE UZ MORE?

Naša tvrtka MOJE IMANJE UZ MORE je stručnjak za prodaju provjerenih nekretnina na bugarskoj obali. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje ne samo odabir nekretnine, već i pomoć oko pravnih radnji, administracije i održavanja. Pomoći ćemo vam odabrati nekretninu koja će zadovoljiti vaše potrebe i osigurati da vaša investicija bude što isplativija.

Na bugarskom tržištu djelujemo tijekom cijele godine, a naše znanje i iskustvo omogućuje nam pružanje cjelovitih usluga klijentima od kupnje do najma i kasnijeg upravljanja nekretninom. Pored Primorskog, poslujemo iu drugim popularnim destinacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloj, Pomorije i mnoge druge. Zahvaljujući našem profesionalnom pristupu, možete se osloniti na nas u svim fazama procesa kupnje nekretnine.

Tražite li spoj prekrasne prirode, kvalitetnih sadržaja i raznolikog društvenog života, Primorsko je idealan izbor za Vaš novi dom ili kuću za odmor. Dopustite da vas ponese šarm ovog iznimnog grada i investirajte u nekretninu koja će ispuniti vaša očekivanja!

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
38 m2
Korisna površina
30.34 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00