Prekrasna kuća u blizini mora i Burgasa, Bryastovets

Bryastovets, Bugarska – ID 10182
177,000 €
Područje 155 m2
Izgled 4+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vašoj pozornosti lijepu i prostranu obiteljsku kuću samo 15 km od Burgasa i mora. Kuća ima 4 sobe, površine 155 m2, dvije etaže i okućnicu od 720 m2.

Raspored prostorija: dnevni boravak s kuhinjom, tri spavaće sobe, kupaonica s wc-om, balkon i terasa. Ispod natkrivene terase nalazi se roštilj koji nudi izvrstan prostor za opuštanje ili proslave s obitelji. Ima dovoljno mjesta i za bazen ili hidromasažnu kadu.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Burgas je najveći grad u jugoistočnoj Bugarskoj i drugi po veličini na bugarskoj obali Crnog mora, a s površinom od 253.644 km² također je jedan od najvećih u zemlji. Prema posljednjem popisu stanovništva NSI-a od 31. prosinca 2015., ima 203.017 stanovnika, što ga čini četvrtim najvećim gradom u zemlji. Nekoliko prirodnih rezervata i zaštićenih područja, antička i srednjovjekovna sela, Crno more i godišnji festivali privlače brojne turiste. Smješten na najzapadnijoj točki Crnog mora, Burgas je dao ime istoimenom zaljevu, koji je najveći i najrazvedeniji na bugarskom crnomorskom kontinentu. Grad je okružen Burgaskim jezerima - Burgaskim, Atanasovskim i Mandrenskim, a na istoku Crnim morem.

Među prvim stanovnicima regije su Tračani, koji su oko 6. stoljeća prije Krista stvorili niz naselja na području današnjeg Burgasa zajedno s obližnjim gradovima Apollonia, s obližnjim gradovima Apollonia, Mesembria i Anchialo. Klima u Burgasu i regiji karakterizira se kao vlažna suptropska s morskim i kontinentalnim utjecajem. Prosječna ljetna temperatura zraka doseže 26,7 °C u srpnju, a maksimalne dnevne temperature iznad 20 °C su do studenog. Prosječni mjesečni broj sunčanih sati doseže 328,6. Kontinentalni utjecaj je vidljiv u zimama, ali u usporedbi s unutrašnjosti, zime su znatno blaže, a snijega relativno malo. Budući razvoj grada povezan je s otvaranjem Burgasa moru i jezerima. U tom kontekstu se razgovara o projektu Super Burgas. Planirani projekt javnog biciklističkog prijevoza, uklanjanja gustog prometa iz središnjeg dijela grada, obnove otočića sv. Stošije i mosta, kao i obnove povijesne jezgre, već je realiziran. provedeno. U 2012. godini otvorena su dva trgovačka centra u Burgasu. Otvaranje multifunkcionalne sportske dvorane i obalne asfaltne ceste koja povezuje Burgas s novim četvrtima Kjóšeto i Sarafovo su pred otvaranjem.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
155 m2
Zaplet
720 m2
Korisna površina
155 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
155 m2
Parkiralište
YES
Posao
7 km
Liječnik
6 km
Kafić
7 km
Restoran
6 km
Bar
220 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00