Prodajem plac u Dobroti sa pogledom na more

Dobrota, Crna Gora – ID 12608
Područje 5030 m2
More 700 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju plac u živopisnom predjelu Dobrota, u blizini povijesnog grada Kotora. Ukupna površina zemljišta je 5030 m².

Parcela se nalazi svega 700 metara od mora odakle se pruža prekrasan pogled na uvalu. Okolica je već djelomično izgrađena te se do nekretnine planira izgraditi pristupni put širine 6 metara koji će osigurati lak pristup.

U blizini parcele nalaze se sve potrebne inženjerske mreže - voda, struja i kanalizacija.

Dobrota je mirno i slikovito selo koje se nalazi u neposrednoj blizini povijesnog grada Kotora, UNESCO-ve svjetske baštine. Ovo mjesto poznato je po prekrasnim kamenim kućama, slikovitim ulicama i dugim šetnicama duž obale. Mjesto nudi savršenu kombinaciju tradicionalnog mediteranskog načina života s modernim komforom.

Dobrota je idealno mjesto za one koji traže mirno i živopisno okruženje sa brzim pristupom svim uslugama i atrakcijama koje Kotor ima da ponudi. Grad Kotor je poznat po svojim povijesnim spomenicima, kulturnim događanjima i izvrsnoj gastronomiji. Područje je također odlična polazna točka za razne aktivnosti na otvorenom kao što su jahtanje, planinarenje i biciklizam.

Investirajte u ovu izuzetnu parcelu u Dobroti i iskoristite jedinstvenu priliku da stvorite komadić raja na obali Crne Gore.

Kontaktirajte nas danas za više informacija i obilazak

Pogled na more
YES
Područje
5030 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00