Prostran dvosoban stan u rohbau, Šabla

Shabla, Bugarska – ID 5769
29,000 €
Područje 757 m2
Izgled 2+kk
More 7 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo Vam imanje, obiteljsku kuću za kompletnu rekonstrukciju u naselju Šabla. Kuća je tlocrtno dvosobna i ima 84 m2 - dnevni boravak sa kuhinjom, jedna spavaća soba, priprema za kupatilo sa wc-om. Okućnica je površine 757 m2. Struja, voda su uvedeni u kuću. Kuća se nalazi u mirnom dijelu, skoro na kraju grada. Udaljenost od plaže je 7 km. Vrlo zanimljiva cijena! Preporučujemo!

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Shabla se nalazi u blizini grada Kavarne, 83 km od Varne i 24 km od bugarsko-rumunjske granice. U Šablema živi oko 4200 stanovnika.

Grad ima sve potrebne sadržaje - školu, vrtić, trgovine, restorane.

Grad ima neke od najljepših divljih pješčanih plaža koje se protežu od Shable do rumunjske granice. Poznato je i po prvom otkrivenom naftnom polju u Bugarskoj.

Rt Shabla je najistočnija geografska točka Bugarske. Na njemu se nalazi i najstariji svjetionik na Balkanu.

Za ljubitelje podvodnog turizma bit će zanimljivo da se u moru oko Šable nalaze brojni potopljeni brodovi, među kojima su i podmornice iz Drugog svjetskog rata.

Postoje i dva zaštićena područja u regiji Shabla:

Smješteno na samoj obali, jezero Shabla je nevjerojatno mjesto za planinare i ljubitelje ribolova.

Nedaleko od jezera nalazi se Šablenska tuzla. To je lagunsko jezero čije je dno bogato sumporovodikovim blatom koje se koristi za liječenje blatom.

U blizini su pravi biseri sjeverne obale, kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Šablema i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha.

Broj katova
1
Izgled
2+kk
Područje
757 m2
Zaplet
757 m2
Korisna površina
84 m2
Izgrađeno područje
84 m2
Parkiralište
YES
Posao
350 m
Liječnik
1 km
Kafić
570 m
Restoran
320 m
Bar
630 m
Škola/vrtić
720 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00