Prostrana kuća sa pogledom na more u Šušnju, Bar - Idealan dom za obitelj i investiciju

Bar, Šušanj, Crna Gora – ID 14799
225,000 €
Područje 280 m2
Izgled 5+kk
More 250 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ova prekrasna kuća ukupne površine 160 m², smještena na parceli od 200 m², predstavlja odličan spoj prostora, funkcionalnosti i udobnosti. Podijeljena je na tri odvojene stambene jedinice, što je čini idealnom za obiteljski život, ali i kao izvrsnu priliku za ulaganje u najam.

Raspored kuće:

Prvi kat: stan od 80 m² sa dvije prostrane spavaće sobe, pogodan za veću obitelj željnu udobnog i praktičnog življenja.

Drugi kat: Manji jednosoban stan, idealan za manju obitelj ili goste.

Treći kat: Studio koji je idealan kao samostalna jedinica za posjete, iznajmljivanje ili za osobne potrebe vlasnika.

Kuća je okružena dvorištem koje je u potpunosti obloženo keramičkim pločicama, što ne samo da stvara elegantan i dobro održavan izgled, već i smanjuje zahtjeve za održavanjem. Tu je i parkirno mjesto, što osigurava jednostavan pristup i sigurno parkiranje.

Jedna od glavnih prednosti ove nekretnine je prekrasan pogled na more u kojem možete uživati svaki dan sa svakog kata. Kuća se prodaje kompletno namještena, tako da je odmah useljiva.

Šušanj je miran i tražen dio grada Bara koji nudi ugodnu klimu, čiste plaže i ljepotu Jadranskog mora na dohvat ruke. Zahvaljujući svom položaju idealna je za obitelji i pojedince koji traže miran život u blizini prirode, a istovremeno žele imati sve gradske sadržaje nadohvat ruke. Centar Bara, gdje se nalaze trgovine, restorani, kafići i spomenici kulture, udaljen je samo nekoliko minuta vožnje.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu ili ako tražite drugu nekretninu u okolini Bara ili bilo gdje u Crnoj Gori, slobodno nas kontaktirajte. Naša agencija za nekretnine s dugogodišnjim iskustvom rado će Vam pomoći pronaći dom koji će ispuniti Vaša očekivanja. Nudimo i mogućnost personalizirane ponude prema vašim zahtjevima, bilo da tražite kuću na moru, apartman ili priliku za investiciju.

Kontaktirajte nas za više informacija ili dogovor o obilasku. Tim Mojenemovitostumore je tu za vas kako bi kupovina nekretnine u Crnoj Gori prošla glatko i bez problema.

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
280 m2
Zaplet
200 m2
Korisna površina
160 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
90 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00