Prostrane 3 sobe, kompleks Mesembria Resort, Sunny Beach

Sunny Beach, Bugarska – ID 5491
93,000 €
Područje 96 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/5
More 300 m
Naknada za uslugu 14 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo

Nudimo prostrani 3-sobni stan, veličine 96m2, koji se nalazi na trećem katu od šest katova u kompleksu Messembria Palace na Sunčevom bregu u Bugarskoj. Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonica s wc-om i balkon. U cijenu je uključen namještaj i oprema. Kompleks Messembria Palace nalazi se u neposrednoj blizini najčišće i najveće plaže odmarališta - "Cacao Beach" i šetnice, jedinstven je po svojoj ljepoti i lokaciji, zatvoreni kompleks sa svim vrstama dodataka i zabave koji su svojstveni hoteli najviše klase i standarda na svjetskoj razini. Ima otvoreni i zatvoreni bazen, fitness centar, caffe bar, nogometno i odbojkaško igralište te mini golf.

Naknada za održavanje iznosi 14 €/m2 godišnje.

Pogodno za cjelogodišnje korištenje ili za iznajmljivanje.

Jako dobra ponuda, preporuka!

Sunny Beach je najveće hotelsko naselje u Bugarskoj, dugo nekoliko kilometara i smješteno 30 km sjeverno od Burgasa. Dobri klimatski uvjeti cijelog područja, prekrasna 8 km duga pješčana plaža s postupnim spuštanjem u more i blizina povijesnog Nessebara čine Sunčanu obalu jednim od najpopularnijih mjesta na bugarskom Crnom moru. Prijevoz u naselju osiguran je mini-vlakovima, a povezanost s okolnim mjestima redovnim autobusnim linijama.

Sunčana obala je idealno mjesto za ugodan obiteljski odmor s mnoštvom sadržaja za djecu. Uživat će i mladi, za koje postoji mnogo mogućnosti za zabavu.

Naselje ima živahno obalno šetalište koje se proteže cijelom dužinom plaže gotovo do Nesebara. Oivičen je brojnim kafićima, štandovima i ugodnim restoranima. Tijekom ljetne sezone ovdje se održavaju mnogi festivali, koncerti i druga kulturna događanja. Šetnja uz prekrasno osvijetljene kolonade također je vrlo popularna. Posljednjih godina većina hotela je doživjela veliku modernizaciju i ni po čemu se ne može usporediti s hotelima u nekim poznatim turističkim središtima na Mediteranu.

Ipak, glavna atrakcija ljetovališta je plaža - osam kilometara finog svijetlog pijeska. Pristup vodi je vrlo postupan, pogodan za neplivače i malu djecu, koja se ovdje mogu sigurno igrati.

Svakako vrijedi istaknuti domaću Aquapark Akciju koja je namijenjena svim generacijama. Ovdje ćete pronaći brojne tobogane, tobogane, bazene, whirlpoole, dječje bazene, kafiće, restorane, pizzerije, slastičarne, barove uz bazene i mnoge druge atrakcije.

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
96 m2
Korisna površina
84 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
160 m
Liječnik
230 m
Kafić
270 m
Restoran
170 m
Bar
170 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00