Renoviran stan u prizemlju. sa terasom i vrtom u Medulinu

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 14538
115,000 €
Područje 40 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/2
More 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju ugodan apartman površine 40 m² koji se nalazi u prizemlju dobro održavane kuće na atraktivnoj lokaciji Medulina u Istri.

Stan je nedavno renoviran i odmah je useljiv.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, prostrane spavaće sobe, kupaonice, te dnevnog boravka koji je povezan s kuhinjom i blagovaonicom. Iz blagovaonice postoji izravan pristup popločanoj terasi i susjednom vrtu, što vam omogućuje opuštanje na svježem zraku. Kupaonica je opremljena brzim grijanjem za udobnost tijekom hladnijih mjeseci. Stan je također opremljen električnim podizačima roleta, što povećava udobnost.

Ovaj apartman je idealan izbor za odmor uz more ili kao investicija za turističko iznajmljivanje. Zahvaljujući svom položaju u prizemlju i pristupu vrtu, nudi maksimalan komfor i mogućnost opuštanja na otvorenom. Blizina plaže i mediteransko okruženje čine ga odličnim izborom za ljubitelje mora i sportskih aktivnosti, uključujući jedrenje, ronjenje i windsurfing. Apartman je odlična prilika za one koji traže miran i udoban život u blizini mora.

Medulin je jedno od najpoznatijih i najtraženijih ljetovališta u Istri, koje ne nudi samo prekrasne plaže i čisto more, već i bogatu povijest i prirodne ljepote. Zahvaljujući svom položaju i blagoj mediteranskoj klimi, Medulin je popularno odredište turista i stanovnika tijekom cijele godine. Također nudi širok izbor sportskih i drugih rekreacijskih aktivnosti. Medulin je poznat po svom dinamičnom razvoju i jedinstvenoj atmosferi koja privlači turiste i investitore iz cijelog svijeta.

Hrvatska je popularna destinacija ne samo za rekreaciju, već i za ulaganje u nekretnine. Istarski poluotok jedan je od najljepših dijelova Hrvatske zahvaljujući svojoj bogatoj povijesti, kulturi i prirodnim ljepotama. Ulaganje u nekretnine u Hrvatskoj osigurava stabilnu vrijednost i izvrsne povrate zbog rastuće potražnje za turističkim smještajem i stambenim nekretninama uz more.

Naša agencija specijalizirana je za prodaju nekretnina uz more u Hrvatskoj. Pružamo profesionalne usluge od odabira nekretnine do pravne podrške pri kupnji. Svojim dugogodišnjim iskustvom pomoći ćemo Vam pronaći idealnu nekretninu prema Vašim zahtjevima, bilo da tražite ljetni stan, investiciju ili stalni boravak.

Kontaktirajte nas za više informacija ili pogledajte ovaj odličan stan u Medulinu

Kat
1
Broj katova
2
Izgled
2+kk
Područje
40 m2
Korisna površina
39 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00