Stan na mirnoj lokaciji u Kotoru

Kotor, Crna Gora – ID 12622
215,000 €
Područje 67 m2
Izgled 3+kk
Pod 4/5
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na prodaju dvosoban stan u mirnom dijelu Kotor-Škaljara.

Stan je površine 67 m2 i nalazi se na 4. katu.

Raspored stana: dnevni boravak sa blagovaonicom povezan sa odvojenom kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonica i dvije terase.

Stan je namješten i opremljen te se prodaje sa svim namještajem.

Parking je osiguran ispred zgrade iu njenom okruženju.

Dućani, kafići, restorani, pošta, autobusni kolodvor i sve važne institucije su na pješačkoj udaljenosti od apartmana. Apartman je udaljen samo 500 m od mora.

Kotor je slikoviti povijesni gradić smješten na obali istoimenog zaljeva u Crnoj Gori. Poznato je po srednjovjekovnoj arhitekturi, uskim uličicama i dobro očuvanim utvrdama. Stari grad Kotor je dio svjetske baštine UNESCO-a i smatra se jednim od najljepših i najbolje očuvanih povijesnih središta na Jadranu. Osim povijesnih spomenika, Kotor posjetitelje privlači i slikovitim plažama, gostoljubivim restoranima i prekrasnim pogledom na zaljev. Zahvaljujući svojoj bogatoj povijesti i kulturi, Kotor je popularna destinacija za turiste i one koji traže mirno i autentično mjesto za život na obali.

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
67 m2
Korisna površina
65 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00